Mircea Badea s-a luat de Delia și de Andra! „Doamne ferește! Cum să faci așa ceva?”

Claudiu Ilie   
în Delia
03/07/2018, 12:42
Mircea Badea s-a luat de Delia și de Andra! „Doamne ferește! Cum să faci așa ceva?” GALERIE FOTO
Mircea Badea a vorbit despre Delia si Andra si ce pot canta cele doua

Mircea Badea a spus despre Delia și Andra că au voci minunate, dar ele cântă ”mărunțenii”! Vedeta de televiziune spune că unele cântece nu ar trebui cântate, mai ales de către cele două vedete. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„Indiferent de talent și dotarea de la natură, unele lucruri nu ar trebui abordate. Una dintre cele mai mari artiste ale planetei, din toate timpurile, este Maria Tănase. Unul dintre cântecele sale este un blestem, o specie literară. Blestemul este o expresie a durerii, este explozia ultimă, când un om nu mai suportă chinurile în care se zbate îl apucă blestemul. Există blestemul „Cine iubește și lasă” al Mariei Tănase. Am ascultat acest cântec, apoi mi-a propus Youtube să ascult Andra și Delia care au cântat și ele, două super voci. Să nu înțeleagă cineva că am zis ceva negativ despre acestea. Au talent uriaș, dar din punctul meu de vedere, cântă niște mărunțenii. Acum au încercat să cânte „Cine iubește și lasă”. Totuși sunt lucruri interzise chiar și marilor talente dacă nu înțeleg. Blestemul este ceva îngrozitor de profund care vine dintr-o mare durere”, a zis Mircea Badea.

Citește și Delia Matache, poze incitante din vacanță! Stă doar în costum de baie!

Citește și TOP 20 – Cele mai bogate vedete din România. Ce avere au Delia, Andra, Inna şi Antonia 

Mircea Badea spune că Delia și Andra nu au înțeles melodia Mariei Tănase

După ce a pus varianta originală, interpretată de Maria Tănase, a pus și varianta Andra, respectiv Delia. „Doamne ferește! Cum să faci așa ceva? Unele lucruri nu sunt accesibile talentelor simple. De ce? Nu înțeleg și nu simt blestemul”, a reacționat Mircea Badea spunând că rockul și lăutăria nu au nicio legătură cu blestemul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×