Mircea Badea, oprit de poliție în trafic în miez de noapte: ”Era speriat și el”

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
26/03/2020, 09:33
Mircea Badea, oprit de poliție în trafic în miez de noapte: ”Era speriat și el”
Omul de televiziune Mircea Badea a povestit că a fost oprit de poliție în trafic în miez de noapte, în timp ce mergea de la serviciu spre casă

Omul de televiziune Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, a povestit că a fost oprit de poliție în trafic în miez de noapte, în timp ce mergea de la serviciu spre casă.

Mircea Badea, oprit de poliție în trafic în miez de noapte

În studioul de la Antena 3, Mircea Badea a povestit cu haz momentul când a fost oprit de poliție în trafic în noaptea de marți spre miercuri. Jurnalistul a glumit pe seama ofițerilor, dar i-a și lăudat pentru modul în care au acționat.

”M-a oprit în trafic azi-noapte filtrul. Cinci minute am stat. Discuția a fost superbă, pentru că îți dai seama a fost frig. A venit unul, săracul, și tremura rău – sper să nu fi răcit”, a început Badea să povestească momentul.

”Se apropie de mașină cu masca pe față și eu dau să deschid geamul. Și el: ‘Nu deschideți geamul! Nu deschideți geamul! Doar puțin cât să ne auzim’, urla el. L-am deschis puțin Era speriat și el”, a continuat jurnalistul.

”Se uita la mine și dădea din cap aprobator”

”Mi-a zis să lipesc documentele de geam. Iau legitimația și documentul și i le lipesc de geam. Se uită cu lanterna la toate documentele și apoi mă întreabă dacă am buletin. Iau actele și scot buletinul și îl lipesc de geam”, a mai spus Mircea Badea.

”El iar se uită cu lanterna și apoi începe să spună CNP-ul meu prin stație. În același timp se uita la mine și dădea din cap aprobator. După ceva timp a primit prin stație că totul e în regulă și mi-a făcut semn că pot să plec. Oricum e bine că a procedat așa”, a încheiat ziaristul.

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat marţi că a emis Ordonanţa militară 3 prin care se interzice circulaţia tuturor persoanelor în afara locuinţei, cu excepţia celor care merg la serviciu, la cumpărături de primă necesitate sau pentru animalele de companie.

Cozi interminabile de maşini s-au înregistrat miercuri la intrările în Capitală de pe DN1, autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti şi intrarea din Pantelimon. Poliţia şi Jandarmeria au verificat şoferii după noile interdicţii de circulaţi.

Armata română a început, miercuri, să desfășoare misiuni de patrulare în Bucureşti şi în oraşe din ţară, odată cu intrarea în vigoare, la ora 12:00, a ordonanței militare care interzice circulaţia persoanelor în România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×