Filtre de poliţie la intrările din Bucureşti! Cozi interminabile de maşini la intrarea în Capitală. Toţi şoferii sunt verificaţi

Marian Popovici   
în Stiri de ultima ora
25/03/2020, 16:52
Filtre de poliţie la intrările din Bucureşti! Cozi interminabile de maşini la intrarea în Capitală. Toţi şoferii sunt verificaţi
Prima zi de carantină generală în România! Peste 5600 de persoane au fost amendate

Cozi interminabile de maşini s-au înregistrat miercuri la intrările în Capitală de pe DN1, autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti şi intrarea din Pantelimon. Poliţia şi Jandarmeria au verificat şoferii după noile interdicţii de circulaţie.

Filtre de poliţie la intrările din Bucureşti!

Ordonanţa militară nr. 3 a intrat în vigoare miercuri de la ora 12:00 şi Poliţia, Jandarmeria şi Armata au demarat controalele pe străzile din Capitală. La intrările în Bucureşti sunt ambuteiaje foarte mari, şoferii fiind verificaţi.

Maşinile sunt trase pe dreapta, iar şoferii trebuie să prezinte documentul pe proprie răspundere care justifică deplasarea lor. Conform ordonanţei militare nr. 3, cetăţenii pot să iasă din case doar dacă au adeverinţă de la muncă sau un formular pe proprie răspundere în care susţin că ies în caz de maximă necesitate.

12.000 de poliţişti şi până la 10.000 de militari sunt pe străzi în România!

Astfel, mii de autoturisme, motociclete, microbuze şi autobuze aşteptau câte două ore la intrarea în Bucureşti dinspre Pantelimon, scrie Mediafax.

Potrivit datelor oficiale, miercuri sunt pe străzi 12.000 de poliţişti care au creat mai multe filtre de control în toată ţara. În plus, Armata poate mobiliza gradual până la 10,000 de militari pe zi dacă va fi nevoie.

Pe lângă poliţişti şi militari, pentru a verifica la aplicarea ordonanţei militare nr. 3 privind limitarea deplasărilor vor fi şi jandarmeria şi poliţiştii locali.

România, în carantină totală de miercuri!

Oamenii care vor intra în ţară din Italia, Franţa, Germania, Spania şi Iran vor intra automat în carantină pentru 14 zile. Aceste ţări sunt considerate ca făcând parte din zona roşie privind pandemia de coronavirus.

În plus, cetăţenii care vin din oricare alte ţări sunt obligaţi să rămână în izolare la domiciliu timp de 14 zile. aşa cum se arată în ordonanţa militară: „se instituie măsura izolării la domiciliu sau, după caz, carantinării pentru toate persoanele care intră în România”.

România este începând de miercuri, de la ora 12:00, în carantină totală. Astfel, românii vor putea ieşi doar în cazuri de maximă urgenţă şi pentru a merge la muncă, doar după ce au completat un formular pe proprie răspundere.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×