Mircea Badea își face concediul cu Mugur Ciuvică. Ipostaza în care au fost surprinși cei doi. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/08/2019, 16:21
Mircea Badea își face concediul cu Mugur Ciuvică. Ipostaza în care au fost surprinși cei doi. FOTO GALERIE FOTO
Mircea Badea este în vacanță în Santorini. Sursa foto: Instagram Mircea Badea

Realizatorul de la Antena 3, Mircea Badea, își petrece vacanța departe de țară, precum un mic burghez, alături de prietenul său, Mugur Ciuvică. Cei doi s-au dus în Santorini, iar Badea a postat mai multe imagini din vacanța pe care o petrece pe tărâmul însorit al Greciei.

Mircea Badea, vacanță în Santorini alături de Mugur Ciuvică

Badea scris și câteva comentarii scurte la fotografiile pe care le-a postat pe Instagram, iar la una dintre ele s-a descris drept rechin imobiliar. În pozele cu Ciuvică, acesta a lansat câteva ironii spunând că este „de dreapta”, iar cineva i-a spus că a avut bani să plece în vacanță din meditații, făcând referire la președintele Iohannis.

Realizatorul emisiunii „În gura presei” s-a remarcat recent cu niște declarații controversate pe care le-a făcut despre cazul crimelor de la Caracal. Badea a spus că există foarte multă dezinformare în tragedia care a afectat familiile Măceșanu și Melencu și cineva ar avea interesul să manipuleze opinia publică cu orice preț.

mircea badea
Mircea Badea, la un pahar de vin cu Mugur Ciuvică. Sursa foto: Instagram Mircea Badea

Badea, revoltat de felul în care evoluează ancheta în dosarul crimelor de la Caracal

„La unele televiziuni treba asta cu „Breaking news”-urile nu e că a visat cineva, cineva chiar așa le-a spus respectivilor reporteri, doar că le-a spus greșit. Dar mă întreb de ce să faci așa ceva? În mod evident, când spun ei că au surse apropiate anchetei, chiar au sursele acelea, nu este o harneală. Dacă sursele le-au spus așa, ori acele surse au fost dezinformate, ori…. . Însă, întrebarea rămâne de ce să faci așa ceva?”, a declarat Mircea Badea recent în emisiunea pe care o prezintă după miezul nopții, la Antena 3.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×