Mircea Badea a spus că i s-a propus să candideze. Ce spune despre intrarea sa în politică

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/01/2020, 19:28
Mircea Badea a spus că i s-a propus să candideze. Ce spune despre intrarea sa în politică
Mircea Badea a spus că i s-a propus să candideze. Sursa foto: sputnik.md

Îndrăgitul jurnalist Mircea Badea a recunoscut că i s-a propus și lui să candideze, însă a declarat că nu își mai aduce aminte exact pentru ce, deoarece s-a întâmplat în urmă cu mult timp.

Mircea Badea a spus că i s-a propus să candideze

Jurnalistul a declarat pentru DcNews ce părere are despre jurnaliștii care intră în politică și dacă se vede și el în tabăra cealaltă, a politicienilor. Răspunsul nu avea cum să fie decât unul marca Mircea Badea.

„Nu voi intra în politică şi nici nu iau în calcul. Nu e pentru mine. Mi s-a propus la un moment să candidez la nu mai ştiu exact ce, dar asta se întâmpla acum 14-15 ani, era o tâmpenie, dar nu mi s-a propus să intru în vreun partid. Nu cred că am cine ştie ce viitor, deci nu iau în calcul.

”Mă doare în cot, sunt sătul să am păreri”

Legat de jurnaliştii care lasă presa pentru politică nu am nicio părere, mă doare în cot, sunt sătul să am păreri, mai iau o pauză”, a declarat Mircea Badea.

În urmă cu câteva zile, Moise Guran a anunţat că renunţă definitiv la presă pentru politică, el urmând să coordoneze campania pentru locale a alianţei USR PLUS, chiar dacă în urmă cu doar cinci ani declara că nu detestă nimic mai mult decât jurnalistul care intră în politică.

„Nu e nevoie să citezi din ce spuneam acum cinci ani. O spun și acum la fel. Am spus-o încă din prima declarație în care mi-am anunțat plecarea. Atâta doar că s-au întâmplat prea multe în acești cinci ani”, a scris joi seara Moise Guran, pe contul său de Facebook, ca răspuns pentru cei care îl arată cu degetul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×