Miracol în plină pandemie pentru un băiețel de 6 ani. Micuțul a primit o inimă nouă: „Mami, o să mă doară?”

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/04/2020, 17:37
Miracol în plină pandemie pentru un băiețel de 6 ani. Micuțul a primit o inimă nouă: „Mami, o să mă doară?”
Un băiețel de 6 ani a primit o inimă nouă în plină pandemie. Sursa foto: CNN

Iată că se produc și adevărate miracole în plină pandemie de coronavirus! Un băiețel de 6 ani zâmbește din nou, după ce timp de 4 ani era pe lista de așteptare pentru a primi o inimă nouă!

Miracol pentru Carlos, un băiețel din SUA care aștepta o inimă nouă

Viața lui Carlos Rolon, care din 2016 se află pe lista de așteptare pentru un transplant de inimă, a primit cu emoție vestea că viața i se va schimba.

Nu înțelege el foarte bine ce i s-a întâmplat, însă părinții lui au încercat să îi explice că totul va fi bine, iar binele a sosit, în cele din urmă.

„Mami, o să mă doară? O să simt ceva?”, a întrebat băiețelul de 6 ani înainte de operația care i-a adus o nouă șansă la viață.

Mama băiatului: „Chipul lui arată altfel, avea o nouă culoare în obraji”

Băiatul s-a născut cu o malformație cardiacă congenitală, iar fără transplant viața lui era în pericol, fiecare secundă care se scurgea devenind un drum sigur către cetele îngerești din Ceruri.

Sheena Cossette, mama băiatului, a mărturisit care a fost cea mai mare teamă pe care o avea: că din cauza pandemiei s-ar fi putut întârzia operația. Femeia a povestit cu lacrimi în ochi la postul de televiziune CNN că a simțit că a renăscut când a primit vestea bună de la doctori, și anume că operația se va realiza în ciuda pandemiei.

„Pentru mine a fost o mare surpriză să văd cu ochii mei că operația fusese un real succes. Chipul lui arată altfel, avea o nouă culoare în obraji, nu mai era palid și putea să respire normal”, a spus femeia pentru CNN.

Sheena a mulțumit familiei donatorului, căci fără acesta nu știa dacă povestea copilului ei va continua să se scrie sau va ajunge la un final mult prea devreme.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×