Mirabela Dauer și-a schimbat religia și a fost pe punctul de a se călugări: „Bine că mi-a dat Dumnezeu minte”

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/10/2019, 12:55
Mirabela Dauer și-a schimbat religia și a fost pe punctul de a se călugări: „Bine că mi-a dat Dumnezeu minte”
Mirabela Dauer a vrut la un moment dat să te călugărească. Sursa foto: spynews.ro

Mirabela Dauer a vrut la un moment dat să se călugărească, însă s-a răzgândit. Cântăreața de muzică ușoară a vorbit despre momentul în care a vrut să lase lucrurile pământești pentru a fi mai aproape de Dumnezeu. Artista a dezvăluit că gândul de a îmbrăca hainele de măicuță i-au dat târcoale în urmă cu 25 de ani.

Mirabela Dauer a trecut la ortodoxie și a vrut să se călugărească acum 25 de ani

Mirabela Dauer a trecut de la religia ei, mozaică, ea având origini evreiești, la cea ortodoxă încă de când era foarte tânără. Vedeta a spus că a fost îndrăgostită de religia creștin-ortodoxă, atât de tare încât a fost pe punctul de a îmbrăca straiele călugăriei.

„Așa am vrut să fac. Așa am simțit în momentul ăla. Nu neapărat din cauza unor dezamăgiri, nu. Așa am vrut eu. Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Mălăiești. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată”, a declarat Mirabela Dauer recent, scrie spynews.ro.

mirabela dauer
Mirabela Dauer este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Sursa foto: Instagram

Părinții Mirabelei Dauer, israelieni

Mirabela Dauer a trecut la ortodoxie pentru că s-a gândit că nu va avea cine să o înmormânteze când va muri, având în vedere că nu are prieteni evrei. Cu toate acestea, artista a încercat dintotdeauna să respecte ambele religii, în respect față de părinții ei, care sunt din Israel.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×