Mirabela Dauer a dezvăluit de ce este singură la 72 de ani: „Prea multe dezamăgiri. Au plecat”

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/05/2020, 18:19
Mirabela Dauer a dezvăluit de ce este singură la 72 de ani: „Prea multe dezamăgiri. Au plecat”
Mirabela Dauer a dezvăluit de ce a fost părăsită de toți bărbații din viața ei. Sursa foto: Instagram

Cântăreața Mirabela Dauer este singură de ceva vreme și s-a obișnuit deja cu acest lucru. Artista a dezvăluit motivul pentru care au plecat de lângă ea toți bărbații pe care i-a cunoscut.

Mirabela Dauer a dezvăluit de ce nu a rezistat niciun bărbat lângă ea

Interpreta unor cunoscute șlagăre românești spune că și-ar fi dorit un bărbat lângă ea, dar nu a fost să fie. Viața i-a adus prea multe dezamăgiri, iar cei cu care a încercat să fie într-o relație se simțeau depășiți lângă ea, fapt pentru care au părăsit-o unul după altul.

„Mi-am dorit toată viața să am și eu un bărbat care să-mi mai ia din griji. Dar nu l-am lăsat. De aia au și fugit. Au considerat că nu sunt utili și au plecat”, a mărturisit Mirabela Dauer la Acces direct.

„Am momente când vreau să fiu doar eu cu cățelul. Eu am cunoștințe, prieteni de conjunctură și familie, oameni apropiați mie, cu bune, cu rele, cu certuri, cu nevoi. Restul sunt prieteni de conjunctură. Viața e foarte scurtă și se face târziu foarte rapid”, a completat artista.

„Nu trebuie să ne călcăm pe cap zilnic, să ne sunăm și să ne sufocăm”

„Vreau ca să am în jurul meu lumea sinceră, fără lingușitori. Nu trebuie să ne călcăm pe cap zilnic, să ne sunăm și să ne sufocăm. Au fost prea multe dezamăgiri. Dezamăgiri de la oameni dragi”, a continuat cântăreața.

Mirabela a vorbit și despre unul din cele mai grele momente prin care a trecut, pierderea Zazei, o cățelușă din rasa ciobănesc german care era ca o copilă pentru ea.

Perioada aceasta de carantină îi vine bine cântăreței, care locuiește într-o casă mare într-o localitate foarte aproape de Capitală. De când nu mai cântă, căci toți artiștii au fost trași pe dreapta de pandemia de coronavirus, muziciana se ocupă de grădinărit și așteaptă să treacă această stare de urgență.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×