Mirabela Dauer, mărturisire cumplită după moartea lui Mihai Constantinescu: “A murit cu zile”

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
03/11/2019, 14:05
Mirabela Dauer, mărturisire cumplită după moartea lui Mihai Constantinescu: “A murit cu zile”
Mirabela Dauer, mărturisire cumplită după moartea lui Mihai Constantinescu: “A murit cu zile”

Mihai Constantinescu a murit, iar moartea sa a produs un mare șoc în rândul apropiaților. Printre cei care au reacționat după decesul îndrăgitului artist se numără și Mirabela Dauer. Aceasta s-a arătat revoltată după ce și-a pierdut colegul de scenă și a făcut o mărturisire cumplită: „Mihai Constantinescu a murit cu zile”.

Mirabela Dauer susține că moartea lui Mihai Constantinescu a fost provocată de o eroare

”Mihai nu era un om bolnav, a murit cu zile. A fost o eroare, noi știm unde, dar Mihai a murit cu zile. Era un om puternic, care nu a făcut greșeli în viața lui, n-a băut, n-a fumat. N-ai cum peste noapte să te îmbolnăvești. A fost cea mai neagră săptămână din viața mea. M-am dus la biserică, mi-am luat rămas-bun, dar nu m-am dus la cimitir, n-am putut. Nu pot să-mi conduc prietenii pe ultimul drum. Nu am vrut să plâng, am zis că trebuie să fiu puternică.

M-am liniștit că Simona nu este singură, îi are pe frați, pe surori, pe nașă. Este o mare pierdere, încă nu îmi revin. Nu a fost bolnav, dar sunt convinsă că este o poveste urâtă, o greșeală a unor medici, probabil că vor plăti ei undeva. El nu a avut acest destin, era un om puternic, sportiv, un om sportiv, nu avea cum să se întâmple așa ceva”, a mărturisit Mirabela Dauer la Antena Stars.

Mihai Constantinescu a murit după o suferință îndelungată

Mihai Constantinescu s-a stins din viață la Spitalul Floreasca din Capitală, după mai bine de cinci luni de suferință. Îndrăgitul artist a suferit un infarct, dar antecedentele sale cardiace erau destul de grave. Mihai Constantinescu suferise de altfel două operații la inimă. Apropiații au sperat până în ultima clipă că acesta va supraviețui, dar din păcate lucrurile nu au stat așa.

Artistul a fost înmormântat în ultima zi a lunii octombrie, iar la acest eveniment au stat la căpătâiul său Mihaela Constantinescu și Simona Secrier, fosta soție și, respectiv, văduva artistului. Cele două au o relație excelentă și s-au susținut de-a lungul perioadei în care artistul a stat în spital.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×