Ministrul Muncii, despre pensiile românilor: ce se va întâmpla cu indemnizațiile, în perioada următoare

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/12/2018, 10:38
Ministrul Muncii, despre pensiile românilor: ce se va întâmpla cu indemnizațiile, în perioada următoare
Ministrul Muncii, Marius Budăi, vorbește despre pensiile românilor!

Ministrul Muncii a făcut un anunț foarte importat pentru românii interesați de pensii. Marius Budăi a declarat și a asigurat poporul român că atâta timp cât Partidul Social Democrat rămâne la guvernare, pensiile nu vor suferi scăderi. De asemenea, acesta a spus câteva vorbe și despre salariilr românilor.  

„Rog sectorul privat să se gândească şi mai mult la investiţia în oameni. Odată respectaţi şi plătiţi mai bine, va creşte şi randamentul lor. E foarte important ca românii să se simtă respectaţi şi protejaţi, să vadă şi să simtă că le suntem aproape şi că ne ţinem de cuvânt, cu atât mai mult când economia creşte”, a declarat Marius Budăi.

Ministrul muncii, despre pensi: „Există bani de majorare!”

Marius Budăi a anunțat românii că pensiile nu vor scădea dacă la putere va rămâne Partidul Social Democrat„Vreau să condamn şi să fiu clar. Când cineva important, un director sau un parlamentar,  vine şi le spune oamenilor că nu îşi vor mai lua pensia sau salariul acel om care e crescut cu bun simţ ia de bun ce i se spune. Mesajul este foarte clar: există bani de majorare a pensiilor aşa cum am spus în programul de guvernare.

Mai mult decât atât există bani pentru plata actuală a pensiilor şi nu există nicio problemă. Și pe parcursul anului trecut au fost aceleaşi declaraţii apocaliptice total iresposabile deoarece induc o îngrijoare în plus la pensionari.  Niciodată cât vom fi la guvernare pensiile nu vor scădea. Niciodată! O spun cu claritate. Este mesajul Partidului Social Democrat, nu este mesajul ministrului muncii. PSD mai bine cade de la guvernare decât să scădem pensiile”, a declarat Ministrul Muncii în cadrul Realitatea TV.

Marius Budăi anunță creșterea salariului minim!

Ministrul Muncii a făcut zilele trecute declarații despre proiectul de majorarea a salariului minim al românilor la 2.080 de lei. „Întreprinzătorii din Botoşani, pe linie de confecţii, de lohn, sunt nemulţumiţi de diferenţierea salariului minim pe economie în funcţie de vechime, şi anume acel prag de 15 ani. Au avut motivele dumnealor…

Eu le-am explicat motivele Guvernului, le-am explicat că am amânat aplicarea acesta de la 1 ianuarie, pentru a dovedi o deschidere faţă de mediul de afaceri şi pentru a crea acea predictibilitate la nivel de 2018, până la 31 decembrie 2018. Am promis că voi prelua ceea ce ei mi-au spus şi voi discuta în Guvern. Susţinem că trebuie ca salarizarea, atât cât permite activitatea economică, să crească în România şi oamenii să poată avea un trai decent, dar trebuie să avem grijă şi de oamenii de afaceri”, a afIrmat Mariu Budăi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×