Ministrul Muncii a ajuns la spital. Violeta Alexandru: ”Viața de ministru-mamă de fetiță nu este diferită de a voastră”. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
28/12/2019, 14:37
Ministrul Muncii a ajuns la spital. Violeta Alexandru: ”Viața de ministru-mamă de fetiță nu este diferită de a voastră”. FOTO GALERIE FOTO
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, de urgență la spital cu fiica sa. Sursa foto: Hepta.ro

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a plecat de la ședința de Guvern de vineri seară, 27 decembrie, direct la spital. Politicianul a vrut că arate că are o viață normală de mamă și a vorbit acest asta printr-o postare pe o rețea de socializare. 

Fiica Ministrului Muncii, de urgență la spital

Violeta Alexandru (43 de ani) a fost numită de Guvernul Orban în funcția de Ministru al Muncii după ce în trecut fusese președinte interimar al PNL București. Nu se cunosc foarte multe date despre viața politicianului, dar Violeta Alexandru a scris într-o postare că are o viață normală, ca orice mamă. VEZI FOTO

Ministrul Muncii a ajuns de urgență la spital cu fiica sa după ce copila a început să se simtă rău. Deși Violeta Alexandru este de părere că fetița are o bronșită, a vrut să ceară mai degrabă părerea unui medic specialist care să-i dea un tratament corect.

Violeta Alexandru are „aceleași griji” ca orice mamă din România

Totodată, politicianul a vrut să arate prin postarea de pe contul de Facebook că are o viață normală, la fel ca orice mamă din țara noastră. Faptul că face parte din lumea politică nu înseamnă că ministrul Muncii nu are ”griji în familie”.

„De la ședința de Guvern la spital. Așteptăm cuminți, la coadă, tratament pentru o bronșită, cel mai probabil – din cum arată lucrurile. Indiferent de ceea ce cred eu, las specialiștii să prescrie tratament, în funcție de rezultatul consultației.

Viața de ministru-mamă de fetiță nu este diferită de a voastră. Aceleași griji în familie, tot timpul în fața unor decizii pentru a fi mai bine”, a scris Violeta Alexandru pe rețeaua de socializare.

Violeta Alexandru, declarație despre pensia minimă

„Pensia minimă este la același nivel ca anul trecut. Aprecierea noastră a fost că, în raport cu presiunea pe bugetul din 2020, cuantumul pensiei minime trebuie să rămână același.

Este vorba despre pensiile celor care nu au cotizat în sistemul de pensii și pentru care statul găsește să acorde o sumă pentru acoperirea nevoilor acestor oameni. Este adevărat că este insuficientă.

Se fac eforturi pentru găsirea unor soluții la rectificarea bugetară. Nu ignorăm problema. În cursul anului viitor, veți vedea o inițiativă în acest sens”, a spus Violeta Alexandru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×