Ministrul Educaţiei anunţă că şcoala nu începe până după Paşte

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
15/03/2020, 22:45
Ministrul Educaţiei anunţă că şcoala nu începe până după Paşte
Ministrul Educaţiei anunţă că şcoala nu începe până după Paşte

Elevii nu vor merge la şcoală până după Paşte, a anunţat ministrul Educaţiei, Monica Anisie, în contextul stării de urgenţă din cauza coronavirusului.

Când începe şcoala

”Deocamdată nu avem niciun termen pentru perioada de închidere a școlilor, dar în perioada de stare de urgență școlile or să fie închise. În perioada asta este clar că o să avem școlile închise. Până după Paște școlile sunt închise”, a spus ministrul, pentru Hotnews.ro.

Asta înseamnă că cel puțin până pe 21 aprilie școlile vor fi închise, Paștele ortodox fiind pe 19 aprilie.

Elevii își pot continua cursurile prin lecții difuzate la TVR

Elevii își pot continua studiile privind emisiunile TVR! Guvernul României și televiziunea publică au găsit o soluție de avarie pentru ca elevii să nu rămână în urmă cu lecțiile. Astfel, va reveni pe micile ecrane emisiunea ”Teleșcoala”, după 40 de ani de absență.

TVR va începe să facă școală la TV de luni, 16 martie, de la ora 9:00, scrie paginademedia.ro. Emisiunea ”Teleșcoala” va fi disponibilă și în mediul online, pe canalul de YouTube al TVR și pe site-ul tvr.ro.

Astfel, de luni până vineri, „Teleşcoala” poate fi urmărită pe următoarele tronsoane orare: De la ora 9:00 la ora 10:00 vor fi ore de română şi matematică pentru clasa a VIII-a.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×