Mihai Voropchievici despre cum ne influențează viața numărul de înmatriculare al mașinii

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/03/2020, 09:35
Mihai Voropchievici despre cum ne influențează viața numărul de înmatriculare al mașinii
Mihai Voropchievici ne spune cum numărul mașinii ne influențează personalitatea. Sursa foto: captură video Youtube

Renumitul numerolog Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 despre cum ajunge să ne influențeze numărul de înmatriculare pe care-l alegem pentru mașina personală. Astrologul susține că trebuie să evităm să punem datele de naștere la numărul mașinii și să alegem o paritate a lui.

Mihai Voropchievici: ce spune numărul mașinii despre personalitatea noastră

Mihai Voropchievici le transmite oamenilor și în special, șoferilor să fie extrem de atenți atunci când își aleg numărul de înmatriculare pentru autoturismul propriu. Astrologul este de părere că trebuie să evităm să adaugă în numărul mașinii datele persoanele cum ar fi data nașterii sau numărul de la casă pentru că acestea ne influențează foarte mult viața.

„Putem să facem şi greşeala asta, să dăm datele noastre de naştere la numărul maşinii (…). Dacă ştiţi cifra dvs de destin, nu puneţi alt număr, ci o paritate a lui. Dar dacă tu ai 1, pui 1.

Aşadar, puneţi numărul maşinii în funcţie de numărul de destin, dacă vreţi ca spiritul maşinii să fie în tandem cu spiritul vostru”, a explicat numerologul în emisiunea „Adevăruri ascunse” difuzată sâmbătă, 7 martie, la Antena 3.

Semnificația cifrele pe care le alegi pentru numărul mașinii

Întrebat despre persoanele care și-au pus la numărul de înmatriculare de la mașină „666” Mihai Voropchievici spune că acesta este într-adevăr „numărul fiarei”, chiar așa cum este cunoscut de toată lumea. În plus, numerologul a mai precizat că cifra „4” ar trebui evitată, în timp ce „6” este cifra cea mai benefică, în special pentru persoanele juridice sau instituții publice.

1 – are spirit de conducător, va fi în permanenţă nr 1, dar nu vă jucaţi cu viteza. De multe ori, cel care se grăbeşte poate să fie primul la poarta Raiului. Cei cu nr. 1 sunt mai agresivi la condus, vor să epateze, stau cu mâna pe claxon.

2 – sunt evazivi, încurcă circulaţia, dau prioritate, deşi altcineva avea, sunt politicoşi, respectuoşi. Dacă ai 2 cifra de destin, nu-ţi lua nr. 2. Acesta e pentru cei mai agresivi, care vor să devină mai calmi. Dacă ai 1 cifră de destin, poţi să iei nr. 2 la maşină.

3 – sunt cei iuţi, ageri. Maşina lor trebuie să iasă un pic în evidenţă, ori la colorit, ori la muzică dată la maxim, ori agresivitatea şoferului. Cei cu cifra 3 la maşină nu încurcă circulaţia, dar e omul care sare un pic de limita vitezei.

4 – e spiritul celui tipicar, meticulos, zgârcit. Cifra 4 la maşină predispune la accidente.

5 – e maşina celui care se adaptează, trăieşte pas cu pas, e dichisit. Cei cu 5 nu ţin maşina mai mult de cinci ani, schimbă maşina şi sunt maşini de firma mari, bolizi care sar în ochi.

6 – e cel mai benefic număr pentru maşinile pe persoană fizică, juridică, pentru şcoli, grădiniţe, Salvare, Poliţie, transport în comun.

7 – e numărul celui care nu suportă şoferii agresivi, nervoşi, dar se răzvrăteşte spiritul maşinii şi îi blochează motorul.

8 – e maşina oamenilor bogaţi, cu ştaif. Nu se urcă un fricos într-o maşină care are la număr cifra 8.

9 – e cea mai grozavă maşină pentru firmă, societăţi, ONG-uri, pentru că 9 este al altruistului. E o maşină cu viaţă lungă şi pentru drumuri lungi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×