Mihai Tudose, un nou atac la adresa lui Victor Ponta! „Minte! Se visează președinte în 2024”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/01/2020, 08:55
Mihai Tudose, un nou atac la adresa lui Victor Ponta! „Minte! Se visează președinte în 2024” GALERIE FOTO
Mihai Tudose, o nouă contră cu Victor Ponta. Sursa foto - colaj hepta.ro

Mihai Tudose nu a ezitat și a lansat un nou atac la adresa lui Victor Ponta! Foști colegi de-a lungul timpului în PSD și Pro România, cei doi se află acum în tabere opuse. Revenit recent alături de social democrați, Tudose l-a înțepat pe Ponta.

Mihai Tudose, un nou atac la adresa lui Victor Ponta!

Invitat în emisiunea lui Ionuț Cristache „România9” de la TVR 1, Tudose a spus despre liderul Pro România că „minte”. Astfel, chestionat de moderator dacă negociază cu Victor Ponta, acesta a răspuns ferm.

„Eu nu aș mai merge cu el nici de aici până la scara aia! Minte. Din vară am aflat”. Totodată, a spus că Victor Ponta „se visează președinte în 2024″.

„Minte! Se visează președinte în 2024”

Vă reamintim că Mihai Tudose a fost numit europarlamentar Pro România, dar acesta nu s-a mai înțeles chiar cu liderul partidului. Fostul premier al României spunea la finalul anului trecut că „observă dorinţa nestăvilită a lui Victor Ponta de a scăpa cât mai repede de toţi cei care îl încurcă” .

Tudose a transmis în mai multe rânduri că dorește să rămână în partid, cerându-i preşedintelui Victor Ponta să plece. ”Cu noi toţi plecaţi, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins”, mai spune Mihai Tudose.

”A reuşit să-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat/îndepărtat parlamentarii care nu ascultă orbeşte orice edict. A reuşit ca în câteva luni sa devină nefrecventabil şi lipsit de credibilitate.

Îl încurc foarte tare şi eu şi în consecinţă, face orice să mă facă să plec… Ştiţi cum e vorba aceea cu să te ferească Domnul de ruga îndeplinită”, a scris, în trecut, Mihai Tudose pe o rețea de socializare.

Nu a mai durat mult și Mihai Tudose și-a făcut bagajele și a plecat în PSD. Acesta a lansat și un avertisment pentru ceilalți membrii Pro România.

”Fiindcă atunci, cu noi toţi plecaţi, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins…Şansa PRO Victore e… plecarea ta”, a spus Tudose.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×