Mihai Trăistariu dezvăluie cum l-a afectat pandemia de coronavirus: ”Se prevede o perioadă destul de neagră”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/04/2020, 08:22
Mihai Trăistariu dezvăluie cum l-a afectat pandemia de coronavirus: ”Se prevede o perioadă destul de neagră”
Mihai Trăistariu dezvăluie cum l-a afectat pandemia de coronavirus: ”Se prevede o perioadă destul de neagră”. Sursa foto: Instagram.com

Mihai Trăistariu a mărturisit cum își petrece timpul de când au fost date ordonanțele militare, dar și cum a fost afectată activitatea sa de artist. Cântărețul a dezvăluit că îi este puțin teamă de cele ce urmează, mai ales că nu mai are alte venituri și trebuie să se reorienteze.

Cum a fost Mihai Trăistariu afectat de pandemia de coronavirus

Evenimentele și spectacolele au fost anulate la toți artiștii, însă puțini dintre ei vorbesc cum i-a afectat acest lucru și care sunt activitățile pe care le desfășoară de când stau acasă. Mihai Trăistariu a mărturisit că se gândește cu teamă la cele ce urmează, mai ales că are și rate la bănci și nu știe cum le va achita pentru că nu mai dispune în momentul de față de nicio altă sursă de venit.

„E destul de greu pentru toată lumea. Pentru noi, artiștii, și mai greu, pentru că se prevede o perioadă destul de neagră, având în vedere că adunările cu multe persoane vor fi vizate să nu prea fie lăsate și atunci trebuie să readaptez, să îmi găsesc alte priorități, să găsesc alte surse de venit.

Destul de greu îmi este. Adică, atunci când te apuci de cântat și faci 20 de ani lucrul ăsta, te trezești într-o zi că ți se ia acest drept și nu știi ce să faci. Ești dezorientat”, a declarat artistul într-un interviu pentruciao.ro.

Cum se gândește Mihai Trăistariu să facă bani în perioada următoare

Cunoscutul artist din Constanța prevede o perioadă neagră pentru artiști, însă Trăistariu și-a făcut deja planurile și se gândește ce activități să desfășoare pentru a produce bani. Cântărețul a povestit că va încerca să se readapteze și cel mai probabil, la vară, își va închiria cele 6 apartamente pe care le are în stațiunea Mamaia Nord.

„Totuși, norocul meu este că mai am o școală de muzică, mai produc de acolo câțiva bani. Acum o să am și niște apartamente pe care o să le dau pe chirie. Sper la vară să meargă măcar o lună din tot sezonul și să supraviețuiesc așa, pentru că pe partea de spectacole o să fie destul de subțire și mai am și niște rate la bănci.

Nu e ușor deloc. Nu sunt traumatizat încă. Sunt un pic speriat și tot ce îmi doresc este să se deblocheze odată totul, ca să putem să ne reluăm viețile”, a completat Mihai Trăistariu, potrivit sursei menționate mai devreme.

Muzicianul a declarat că este prima oară când se gândește cum să procedeze pentru a se menține pe linia de plutire. Cel mai probabil vara aceasta Mihai Trăistariu își va închiria apartamentele care sunt deja pe jumătate mobilate, iar o altă sursă de venit ar fi școala de muzică care momentan este închisă.

De asemenea, artistul speră ca lucrurile să-și revină cât mai repede la normal pentru că sezonul estival este foarte aproape, iar el este unul dintre cei mai căutați cântăreți de pe litoralul românesc. Prin urmare, Trăistariu ar dispune de 3 surse de venit în perioada următoare.

„Ar fi trei surse de venit. Să sperăm că măcar una dintre ele mă va ține pe linia de plutire până își revine cumva economia”, a precizat fostul component al formației Valahia.

În ceea ce privește activitățile pe care le desfășoară de când petrece timpul în casă Mihai Trăistariu a povestit că și-a făcut deja o rutină: merge la cumpărături o dată la 2 zile, uneori gătește și se ocupă de animalele de la o Asociație unde duce adesea mâncare.

„Recunosc cinstit că mă redescopăr. M-am calmat așa mult. Adică criza asta mă pune pe gânduri, că lucrurile pot fi mai fioroase decât îți imaginezi, că pot să te dea peste cap, că pot să schimbe cursul lucrurilor așa cum îl vedeai și îl visai tu. Că nu toate lucrurile gândite și calculate pe hârtie îți ies așa, matematic”, a mai spus muzicianul.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×