Mihai Petre, fascinat de Ana Maria Pantaze la Românii au talent: „Eşti reţeta câştigătoare”

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/05/2019, 23:59
Mihai Petre, fascinat de Ana Maria Pantaze la Românii au talent: „Eşti reţeta câştigătoare” GALERIE FOTO
Ana Maria Panteze, una din semifinalistele Românii au talent. Sursa foto: Captură PRO TV

Ana Maria Pantaze a făcut istorie din nou la Românii au talent. Croitoreasa cu voce de aur i-a impresionat pe jurați cu interpretarea unei melodii dificile în prima semifinală de la PRO TV. A cântat ”I put a spell on you” de la Annie Lennox și le-a arătat din nou, tuturor, că visurile pot deveni realitate.

Ana Maria Pantaze a cântat la Românii au talent, iar jurații și-au scos pălăria în fața ei

Mihai Petre este cel care a trimis-o în semifinală, apăsând butonul auriu, Golden Buzz. Toți jurații au avut cuvinte de laudă la adresa croitoresei. ”Croitoreasa mea vitează, o să aveți nevoie de mulți prieteni care să fie acolo pentru voi. Tu trebuie să pleci de aici cu ceva foarte clar în minte. Cel care a creat acest show, Simon Cowell, pentru oameni ca tine l-a creat.

Oameni simpli care fac lucruri extraordinare venind de nicăieri. Toată copilăria mea mă uitam la mătușa mea care avea o mașină de cusut Ileana, iar acum o văd și pe Cosânzeana”, i-a spus Florin Călinescu după moment. Apoi, și Mihai Petre, cel care pariază pe Ana Maria Pantaze a avut câteva cuvinte frumoase de adresat.

Croitoreasa a fost ultima pe scenă în semifinala din 17 mai. Sursa foto: Captură PRO TV

Mihai Petre: Ești speranța

”E atât de mult de spus. Îmi place că se arată aşa cum e, e vulnerabilă. Asta e reţeta succesului. Cinstea pe care o arăţi de fiecare dată. Eşti speranţa, eşti reţeta câştigătoare pentru oricine în orice domeniu”, a declarat Mihai Petre vizibil emoționat mulțumindu-i totodată concurentei pentru ceea ce l-a făcut să simtă.

Din cei 12 finaliști ai acestei seri, doar 5 merg mai departe. Publicul a început să voteze prin sms la numărul 1264 (0,48 euro pe mesaj) trimițând numele concurentului pe care vrea să îl vadă în final. 5 concurenți se vor califica: 4 aleși de telespectatori și unul, la final, de către jurați.

Finala concursului Românii au talent va avea loc pe 31 mai 2019, iar următoarea și ultima semifinală vinerea viitoare începând cu ora 20:30.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×