Mihai Onicaș a izbucnit în plâns după eliminarea de la Survivor. Ce a spus când și-a văzut mama prin videocall – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/04/2020, 10:31
Mihai Onicaș a izbucnit în plâns după eliminarea de la Survivor. Ce a spus când și-a văzut mama prin videocall – Video
Mihai Onicaș a izbucnit în plâns când i-a mulțumit mamei sale pentru tot ce a făcut pentru el. Sursa foto: captură Kanal D

Mihai Onicaș a fost eliminat aseară din competiția Survivor România difuzată de Kanal D. Concurentul a considerat corectă plecarea sa din concurs, iar lacrimile sale i-au impresionat pe colegii din Republica Dominicană.

Mihai Onicaș, dialog emoționant cu mama lui

Fostul concurent nu mai putea fi oprit din plâns în momentul în care și-a văzut mama după luni bune în care se lupta pentru supraviețuire la mii de kilometri depărtare de casă.

Mihai a izbucnit și mai tare în plâns când a văzut-o pe mama lui prin videocall, cu care a purtat o conversație cu totul emoționantă. Acesta i-a spus că o iubește foarte mult, iar cea care i-a dat viață l-a lăudat pentru parcursul său din concurs și i-a spus să țină capul sus.

„Te iubesc mult, mult, mult. Îți mulțumesc pentru tot, mama”, au fost cuvintele lui Onicaș pentru mama lui, cuvinte pe care mulți le rostesc atât de rar.

„Adevăratele caractere se văd sub presiune și în junglă! Ești sufletul meu! Te felicit!”, a răspuns Otilia, mama lui.

Faimosul era extrem de slăbit: a dat jos 12 kilograme, iar rezistența sa era zero

Fostul fotbalist Mihai Onicaș era extrem de slăbit în ultima perioadă. Starea lui de sănătate s-a deteriorat, acesta slăbind 12 kilograme în timpul competiției.

Mihai nu mai avea forța de la început, iar condiția sa fizică a cântărit probabil cel mai mult în voturile telespectatorilor care l-au eliminat.

„Sunt foarte slăbit, mă dor oasele, mă dor genunchii, mă doare spatele. Mi-e foame, nu am apucat să fac decât un duș și să-mi pun un short pe mine. Mi-e foame și abia aștept să mănânc”, au fost primele cuvinte ale ex-fotbalistului după ce a părăsit insula unde se filmează reality-show-ul.

„Mă așteptam să plec pentru că nu-și trebuie doctorate să observi că nu mai eram în cea mai bună formă și echipa merita să fie unită și avea nevoie de forță fizică”, a încheiat Onicaș.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×