Mihai Morar, mesaj tulburător pentru Connect-R, după anunțul divorțului!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/08/2018, 14:22
Mihai Morar, mesaj tulburător pentru Connect-R, după anunțul divorțului! GALERIE FOTO
Mihai Morar mesaj tulburator pentru Connect-R

Mihai Morar i-a transmis un mesaj lui Connect-R, după ce acesta din urmă a făcut anunțul despărțirii de soția sa, Misha, dar a precizat că vor rămâne în relații foarte bune, de dragul fetiței lor.

Problemele în căsnicia lui Connect-R cu Misha au început în urmă cu mai mult timp, din perioada când a debutat boala fiicei lor, Maya. Dacă pe unii astfel de probleme îi apropie și mai mult, pe Connect-R și Misha i-a îndepărtat. Cei doi s-au concentrat mai mult pe starea fiicei lor și nu au mai avut timp pentru ei. După anunțul divorțului de Misha, Mihai Morar a fost cel care i-a transmis lui Connect-R câteva sfaturi despre viață, prin intermediul unei rețele de socializare.

Citește și Misha, ce transformare, în timpul căsniciei cu Connect-R! Cum s-a lăsat fotografiată, aseară

Citește și Pepe, primele declarații despre divorțul lui Connect-R! Artistul e nașul cupluluiMihai

Morar mesaj pentru Connect-R! ”Toată viața învățăm să fim oameni”

„Ne naștem talentați. Ne naștem înzestrați. Ne naștem deștepți. Dar toată viața învățăm să fim oameni. Iar asta e cea mai mare luptă a vieții. Și de multe ori, imperfecți, cum suntem, certăm și judecăm alți imperfecți. Care eșuează, greșesc, rănesc, dar măcar încearcă, din eșec, greșeli și păcate, să învețe să fie oameni. Mai ales când ei recunosc asta, cu umilință. Judecata unui om ne aduce mai aproape de Perfecțiune”, a scris Mihai Morar, pe Instagram.

Connect-R a scris un mesaj prin care a anunțat divorțul de Misha, la cinci ani de când s-au căsătorit. „Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Un an și 3 saptamani și de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări, multumim anticipat ??!”, a scris Connect-R, pe Instagram, despre despărţirea de Misha. Misha şi Connect-R s-au căsătorit în 2013 şi au împreună o fetiţă, în vârstă de 4 ani.

Paradisul din familia lor a început să dispară odată cu apariția pe neașteptate a bolii fetiței lor. ”Și-a dat ochii peste cap, nu se mai putea ridica în picioare, toți s-au speriat foarte tare”, povestea o persoană apropiată celor doi. Astfel că, de la extaz la agonie a fost doar un pas. Fără a sta pe gânduri, au ajuns cu fiica lor la spital. Iar primele concluzii ale medicilor au fost cât se poate de dure.

Micuța era suspectă de o boală gravă a sângelui. Astfel că, timp de mai multe zile, Misha s-a internat cu fetița sa pentru investigații medicale. Connect-R a fost la un pas de depresie, și, pe fond de stres și cădere de calciu, a ajuns și el la spital. Ambii părinți s-au pregătit apoi pentru tot ce era mai rău. Cei doi părinți și-au făcut toate testele de compatibilitate, pentru a-și putea ajuta copila în caz că ar fi fost nevoie de un transplant. După săptămâni de analize și tratament, Maya a început însă să se simtă mai bine. Misha și Connect-R au răsuflat ușurați: fetița nu suferea de o boală incurabilă! Încet, încet, Maya a început să meargă, iar acum este un copil vesel și sănătos, ținut însă sub supraveghere medicală. Stresul din acea perioadă și-a pus amprenta pe ambii părinți, care s-au îndepărtat unul de celălalt.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×