Mihai Mitoșeru, supărat pe fosta soție Noemi: ”Nu mai vrea să o sune”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/04/2020, 11:05
Mihai Mitoșeru, supărat pe fosta soție Noemi: ”Nu mai vrea să o sune”
Mihai Mitoșeru, supărat pe fosta soție Noemi: ”Nu mai vrea să o sune”. Sursa foto: Facebook.com

Mihai Mitoșeru și Noemi s-au despărțit după 13 ani de relație fără a avea un motiv concret, iar recent păreau că se îndreaptă spre împăcare,însă sărbătorile pascale i-au prins pe cei doi pe picior greșit. Prezentatorul TV a decis să nu-și mai sune fosta parteneră de viață după ce a fost repezit de aceasta.

Mihai Mitoșeru nu mai vrea să vorbească cu fosta soție Noemi

Mihai Mitoșeru și-a sunat fosta soție cu ocazia Paștelui pentru a-i transmite urări, însă discuția s-a încheiat prost. Prezentatorul „Se strigă darul” de la Kanal D s-a supărat pe Noemi și nu mai vrea să o sune pentru că aceasta l-ar fi repezit. Mama lui Mitoșeru, Camelia, este de părere că lucrurile nu au fost chiar așa și fiul ei probabil a interpretat greșit.

„Mihai a făcut o pauză pentru că nu vrea să o mai sune. Dar cred că i-a spus «Hristos a Înviat». Nu cred că a fost atât de drastic. L-a supărat pe Mihai pentru că… nu mai știu cum a fost. Cert e că l-a repezit. Și a zis că: «nu mamă, nu mai vorbesc cu ea».

O perioadă o las așa. Au fost puțin tulburi apele. Eu nu cred că ea l-a repezit cu răutate. El a interpretat așa și am zis că-i foarte bine”, a spus Camelia Mitoșeru pentru Antena Stars, informează spynews.ro.

Mai există șanse de împăcare între Mihai Mitoșeru și Noemi? Ce spune mama prezentatorului

Pe Mihai Mitoșeru și Noemi îi leagă foarte multe amintiri frumoase acumulate de-a lungul celor 13 ani în care au fost împreună. Mama prezentatorului de televiziune încă mai speră la o împăcare între cei doi, mai ales că Noemi a fost ca o fiică pentru ea.

Actrița de revistă Camelia Mitoșeru a mărturisit că a trebuit mereu să fie imparțială în relația fiului ei cu Noemi, dar ca orice mamă, speră întotdeauna la un final fericit.

„Dacă nu o fi să se împace, nu se mai împacă. Fiecare cu viața lui. Dar eu sunt de obicei echilibrul. Ea a fost crescută de bunică și de tatăl ei, iar acum s-a dus la mama ei.

Dar între timp eu am fost și mama lui și mama ei. Deci a trebuit să fiu imparțială”, a mai spus mama prezentatorului TV, potrivit sursei menționate anterior.

Cunoscutul prezentator de televiziune a suferit enorm când s-a despărțit de femeia alături de care a petrecut 13 ani. Mihai Mitoșeru și Noemi s-au despărțit în momentul în care lumea aștepta să se îndrepte spre altar, fără a avea un motiv anume, ci mai degrabă în cuplu intervenise rutina și obișnuința.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×