Mihai Mitoșeru și Noemi se împacă? Cei doi au divorțat după 13 ani de relație

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/03/2020, 11:43
Mihai Mitoșeru și Noemi se împacă? Cei doi au divorțat după 13 ani de relație
Mihai Mitoșeru și Noemi tot mai aproape de împăcare? Sursa foto: Facebook.com

Mihai Mitoșeru și soția sa Noemi au surprins pe toată lumea când au luat decizia de a divorța după o relație de 13 ani. Prezentatorul TV spunea în toamna anului trecut că nu au avut niciun motiv concret pentru care au ajuns la biroul notarului, dar iată că acum cei doi au revenit la gânduri mai bune și nu este exclus să se împace.

Mihai Mitoșeru, întâlniri discrete cu fosta sa soție Noemi

Cunoscutul prezentator de televiziune a suferit enorm când s-a despărțit de femeia alături de care a petrecut 13 ani. Mihai Mitoșeru și Noemi s-au despărțit în momentul în care lumea aștepta să se îndrepte spre altar, fără a avea un motiv anume, ci mai degrabă în cuplu intervenise rutina și obișnuința.

La aproximativ jumătate de an de când s-au despărțit în condiții amiabile la notar, Mitoșeru și fosta sa soție au început să se întâlnească și au discutat despre problemele care au dus la separere. Potrivit spynews.ro  între cei doi existe șanse reale de împăcare și de o lună tatonează terenul pentru a nu regreta din nou, alegerea făcută. 

Motivul care a dus la despărțirea cuplului Mitoșeru – Noemi

Mihai Mitoșeru și Noemi au ajuns în fața ofițerului de la starea civilă în decembrie 2015 și toată lumea să aștepta să facă următorul pas. Cei doi au amânat foarte mult timp venirea pe lume a unui copil tocmai pentru că relația lor nu mai mergea ca la început, dovadă că au divorțat în toamna anului trecut.

Prezentatorul TV a făcut anunțul separării la 3 luni după ce Noemi a părăsit căminul conjugal, Mihai Mitoșeru mărturisind la vremea respectivă că își doreau lucruri diferite de la viață, de aici și inevitabila ruptură. În plus, vedeta a mai adăugat că a intervenit foarte mult rutina.

„Toată lumea încearcă să găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem mobilă de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut să facem ceva să trecem peste!

Nu cred că e bine să trăim din inerție, nu avem copii care să ne țină împreună, merităm să nu pierdem nici măcar o zi în care să putem să fim Fericiți!  Împreuna sau separat!

De data asta am hotărât amândoi să încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi să fie și mai fericită de cât a fost în ultimii 13 ani si știu că si ea îmi dorește la fel. Vă mulțumesc tuturor pentru faptul că sunteți lângă noi!”, mărturisea Mihai Mitoşeru pe pagina sa de Facebook la scurt timp după divorț.

Mama prezentatorului de televiziune speră ca fiul ei și fosta sa noră să se împace, mai ales că în ultima perioadă au discutat foarte mult și au realizat unde au greșit. Nu este exclus ca în următoarele luni Mihai Mitoșeru și Noemi să se apropie și mai mult, mai ales că se iubesc în continuare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×