Mama lui Mihai Mitoșeru speră la o împăcare între băiatul ei și fosta parteneră, Noemi

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/11/2019, 17:31
Mama lui Mihai Mitoșeru speră la o împăcare între băiatul ei și fosta parteneră, Noemi
Mama lui Mihai Mitoșeru a vorbit despre relația fiului ei cu Noemi. Sursa foto: spynews.ro/ libertatea.ro. Colaj: Fanatik

Mama lui Mihai Mitoșeru speră că fiul ei se va apropia din nou de fosta parteneră, Noemi. Camelia a spus că a plâns toată ziua și îi pare rău de situația prin care trece Mihai, pentru care separarea nu a fost una tocmai ușoară.

Mama lui Mihai Mitoșeru a vorbit despre relația dintre fiul ei și Noemi

Camelia Mitoșeru susține că Mihai și Noemi nu au fost infideli unul față de celălalt, ci s-au răcit în timp. Femeia spune că au fost 13 ani împreună, iar clipele pe care le-au petrecut în tot acest timp nu pot fi șterse cu buretele. Mama lui Mihai mai susține că îi pare rău că s-au despărțit, dar în același timp se bucură pentru că nu au rămas împreună pentru a se chinui zi de zi, prin certuri și reproșuri.

„Am plâns ieri toată ziua. Niciodată să nu spui niciodată, eu nu s-au înșelat, ci s-au răcit. El spune că era puțin coleric, dar asta pentru că ea stătea cu spatele la el. Sunt doi copii foarte buni, eu am fost mamă pentru amândoi și rămân așa. Eu am vorbit ieri cu ea și i-am spus că o iubesc”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars.

Camelia e apropiată în continuare de Noemi: „Există loc de împăcare”

„Dragoste cu sila nu se face. Eu mă bucur că ei s-au despărțit frumos și că s-au pupat la final și asta înseamnă că mai este o ușă deschisă, au fost 13 ani împreună, care nu se uită într-o zi. Ultimul an a fost dificil, ca să nu zic altfel. Nu s-au bătut, nu s-au înjurat sau certat urât. Există loc de împăcare și pentru ea și pentru el”, a mai spus Camelia Mitoșeru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×