Mihai Găinuşă, reacţie despre bătaia lui Mircea Badea: O acţiune de promovare eficientă

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/02/2019, 18:24
Mihai Găinuşă, reacţie despre bătaia lui Mircea Badea: O acţiune de promovare eficientă

Mihai Găinușă a acordat un interviu pentru ClickTv Live în care a vorbit despre ce crede el că a însemnat bătaia încasată de Mircea Badea, dar a atins și subiecte precum viața de radio, dar și sistemul de educație din România.

Mircea Badea a fost făcut KO, sâmbătă, într-un mall din Capitală, de motociclistul Tedi Emi. Cei doi au fost protagoniștii unui meci demonstrativ, în care nu se știe exact ce a vrut să demonstreze Mircea Badea. Tedi l-a lovit crunt pe omul de televiziune, iar acesta a rezistat în ring doar cinci secunde, fiind nevoie de intervenția medicilor.

Migai Găinușă crede ca meciul în care Mircea Badea a fost făcut KO a fost o acțiune de PR

”Noi și Mircea Badea nu suntem colegi. Asta pentru că unii dintre noi am făcut o facultate în domeniul ăsta. Sincer, noi la emisiune nu  am discutat pe larg despre KO-ul lui Mircea Badea. Mi se pare că a fost o acțiune de promovare foarte eficientă…dacă și-a dorit să fie pe toți pereții și pe toate podele de Facebook. E o acțiune foarte frumoasă de PR care a reușit”, a spus  Mihai Găinușă.

Omul de radio pe care îl puteți asculta la Național FM nu a venit singur, ci însoțit de colega lui de radio, Oana Paraschiv. Cei doi au vorbit despre cum se pregătesc înainte să intre în emisie. ”La radio trebuie să pari că te-ai pregătit pentru a doua zi. E și ăsta un talent, să pară că ai pregătite niște subiecte și niște replici dinainte. Surpriză, noi nu prea ne-am pregătit deloc, de aia am și avut succes”, a povestit Mihai Găinușă, aprobat de colega sa.

”Noi nu avem roluri. Mă mai întrerupe Mihai, dar roluri nu sunt pentru că ar fi destul de aiurea să stai trei ore într-un rol. Intri într-o rutină și nu mai ai nevoie de pregătire”, a completat Oana Paraschiv.

mihai gainusa
Mihai Găinușă este foarte nemulțumit de sistemul de educație din România

Mihai Găinușă nu vrea ca cei doi copii ai săi să rămână în România

Mihai Găinușă nu dorește ca cei doi copii ai săi să rămână în România, deoarece vrea o viață mai bună pentru ei, iar acest lucru nu se poate în țara noastră.

”La modul foarte serios, sora mea a făcut parte din sistemul de învățământ din România. A plecat de groază, acum e profesor universitar în State. Era șocată și de nivelul elevilor de aici, dar și de sistem. Eu nu sunt mulțumit cu ce am învățat în școală în anii de dinainte. Eu am vrut pentru copiii mei să învețe ceva în școală, nu acasă cu meditații și pe bani mulți. Eu nu cred că datorez ceva sistemului de învățământ din România. Copiii mei merită o soartă mai bună și stau pe banii mei în școală. Eu sincer îmi doresc ca ei să nu rămână în România. Eu o să rămân și o să le fac zile fripte multora de aici”, a mărturisit Găinușă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×