Mihai Fifor, reacţie acidă! Ce zice despre acordul dintre USR și PLUS

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
21/07/2019, 17:38
Mihai Fifor, reacţie acidă! Ce zice despre acordul dintre USR și PLUS
Mihai Fifor critică acordul USR-PLUS. Sursa foto: magnanews.ro

Acordul anunțat de liderii USR și PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, a stârnit reacții dure din partea membrilor Partidului Social Democrat, cel mai vehement fiind chiar Mihai Fifor, actualul secretar general al formațiunii politice de guvernământ.

Mihai Fifor critică acordul dintre USR și PLUS

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Fifor susține că liderii celor două partide politice încearcă să readucă în fruntea țării așa-numitul „Guvern 0”, făcând referire la cabinetul tehnocrat condus de Dacian Cioloș. De altfel, încă din momentul investirii sale, acest executiv a fost aspru criticat de social-democrați, în frunte cu liderul de la acea vreme, Liviu Dragnea.

La finalul negocierilor dintre liderii Alianței Lozincilor USR – PLUS, am aflat ca Dan Barna a făcut alianța cu PLUS, așa, “ca un pariu cu România”. Interesantă raportare la soarta propriei țări. Mai mult, Barna ne oferă, din nou, “marea șansa” de a-l mai avea încă o data premier pe făuritorul Guvernului „0” în România, domnul Dacian Cioloș, cel care “îndreptățit” de rezultatele 0 pe linie, își permite să dea lecții singurei guvernări responsabile și performante, guvernarea PSD – ALDE , a scris Mihai Fifor, pe contul personal de Facebook.

Dan Barna, președintele USR. Sursa foto: adevarul.ro
Dan Barna, președintele USR. Sursa foto: adevarul.ro

Barna, somat să facă publice contractele cu statul

Totodată, secretarul general al Partidului Social Democrat a lansat un atac extrem de dur la adresa liderului USR, Dan Barna, solicitându-i să dea publicității toate informațiile referitoare la contractele pe care le-a derulat de-a lungul timpului cu instituțiile statului.

Revenind la domnul Barna, facem și noi un pariu cu dânsul. Punem pariu că, onest cum se pretinde a fi, va arăta transparență în perioada următoare în privința tuturor contractelor pe care le-a derulat cu statul.
S-ar putea să constatăm că omul “nou” în politica din România, Dan Barna, nu este decât un foarte vechi jucător cu contracte pe bani publici, care luptă acum pentru protejarea intereselor proprii și ale celor care vor sa readucă în România, Guvernul și Premierul „0” 
, a mai transmis Mihai Fifor.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×