Mihai Bendeac, atac dur la adresa celebrei Dana Budeanu: „Îmi vine să o bat uneori. Ce pui pe masă, cretino?”

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/01/2020, 16:27
Mihai Bendeac, atac dur la adresa celebrei Dana Budeanu: „Îmi vine să o bat uneori. Ce pui pe masă, cretino?”
Dana Budeanu, criticată de Mihai Bendeac. Sursa foto: Instagram

Mihai Bendeac a vorbit despre Dana Budeanu. Fosta vedetă PRO TV a fost criticată de umorist pe Instagram, după ce bruneta s-a obișnuit să se ia de toată lumea, de cele mai multe ori nu în cei mai potriviți termeni.

Mihai Bendeac o desființează pe Dana Budeanu

Vedeta care se filmează și se postează apoi pe Youtube comentează des ținutele vestimentare ale vedetelor, iar de cele mai multe ori sare calul făcând atacuri la persoană.

Mihai Bendeac nu se numără neapărat printre fanii polițistei modei, ba chiar a folosit termeni la fel de duri la adresa ei, spunând că ar bate-o mai ales când comentează temele de actualitate.

„Voi meritați așa ceva, amețitelor?”

„Bă, deci, Dana Budeanu… Am urmărit câteva interpelări ale ei. Atunci când începe să vorbească despre politică sau chestiuni sociale, îmi vine, uneori, să o bat”, și-a început Bendeac criticile.

„Dar sunt câteva chestiuni în legătură cu care are o dreptate perfectă. Una dintre ele fiind acele discuții despre femei și despre cum ele își construiesc imaginea unui bărbat perfect”, a continuat actorul.

„Să aibă bani, un statut social, să fie frumos, citit, cu o nesimțire ieșită din comun. Multe dintre ele nereprezentând altceva decât corpul fizic”, a continuat juratul de la iUmor.

„Am rămas necăsătorit până la 36 de ani și am avut de-a lungul timpului tentații. Bărbatul se plictisește de corpul unei femei, dacă e inteligent, după 24 de ore. Voi meritați așa ceva, amețitelor? Ce pui pe masă, cretino? Nu ai deschis o carte”, a încheiat extrem de dur Mihai.

E foarte probabil ca aceste comentarii să nu rămână așa, căci Dana urmărește tot ce se întâmplă mai ales în spațiul online. Oare îi va da vedeta o replică pe măsură umoristului de la Antena 1 sau se va face că nu a auzit criticile ce i se aduc?

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×