Mihaela Rădulescu, reacție nervoasă, după ce un fan i-a cerut bani pe internet. FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/01/2019, 15:18
Mihaela Rădulescu, reacție nervoasă, după ce un fan i-a cerut bani pe internet. FOTO GALERIE FOTO
Mihaela Rădulescu a avut o reacție nervoasă după ce un fan i-a cerut bani

Mihaela Rădulescu a avut o reacție nervoasă după ce un fan i-a cerut bani pe internet. Ulterior, vedeta a scris un mesaj prin care i-a transmis omului să se oprească din a mai face asta. ”Vă rog pentru ultima dată să vă opriți sau vă blochez. Nu mai cereți bani pe rețelele sociale, nu e nimeni atât de prost încât să creadă tot ce povestesc cei ca dumneavoastră. Îmi pare rău, dar nici eu și nici altă persoană publică nu suntem soluția de care aveți nevoie”, a scris Mihaela Rădulescu.

Fostul jurat de la ”Românii au talent” nu a apărut în presă, în ultima perioadă, doar cu acest subiect, ci și cu unul legat de standardele sale înalte. Pentru a prezenta ”Ferma” la ProTV, Mihaela Rădulescu dorește să îi fie plătite zborurile către Monaco.

Mihaela Rădulescu a avut o reacție nervoasă după ce un fan i-a cerut bani pe internet

Aceasta, stabilită de mai mult de 12 ani acolo, a dorit să modifice câteva aspecte, după ce a fost nevoită să-și facă abonament la companiile aeriene pentru a onora toate contractele și proiectele din țara sa. Așadar, după mulți ani petrecuți alături de milionarii lumii, Mihaela Rădulescu și-a ridicat pretențiile, potrivit libertatea.ro.

Mihaela Rădulescu, reacție nervoasă, după ce un fan i-a cerut bani pe internet. FOTO
Mesajul Mihaelei Rădulescu

Însă, cu toate că fosta prezentatoare este de mult timp în Monaco, nu s-a detașat complet de România și chiar a acceptat cu bucurie propunerile care i s-au oferit. Pentru toate însă, a avut o cerință clară: să i se asigure biletele de avion către Monaco și înapoi spre București ori de câte ori timpul îi permite să părăsească țara.

Mihaela Rădulescu, reacție nervoasă, după ce un fan i-a cerut bani pe internet. FOTO
Fostul jurat dde la ”Românii au talent” s-a enervat după ce un fan i-a cerut bani pe internet

Cât despre viața personală, Mihaela Rădulescu pare să-și fi întâlnit jumătatea. ”Felix e un tip special, cu o viaţă aparte, mereu pusă sub semnul pericolului. În ultimii doi ani a făcut antrenamente pentru acrobaţie aviatică, se dă peste cap cu elicopterul… Când stai pe margine şi priveşti ce face omul ăsta, vrei să fii cu totul lângă el, să-l susţii, să-i dai exact liniştea de care are nevoie ca să performeze fără greşeală”, a povestit vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×