EXCLUSIV | Ce se întâmplă în culisele „Românii au Talent”, când camerele de filmat sunt oprite! Smiley şi Mihaela Rădulescu, atingeri „interzise”!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
31/03/2017, 01:18
EXCLUSIV | Ce se întâmplă în culisele „Românii au Talent”, când camerele de filmat sunt oprite! Smiley şi Mihaela Rădulescu, atingeri „interzise”! GALERIE FOTO

Deşi este implicată într-o relaţie, la distanţă, ce-i drept, cu austriacul Felix Baumgartner, Mihaelei Rădulescu îi cam fug ochii – şi nu numai! – după alt bărbat. Este vorba tocmai despre colegul ei, Smiley!

Deşi, aparent, între ei nu există mai nimic, lucrurile stau cu totul altfel în momentul în care camerele de filmat se opresc. În realitate, cei doi sunt foarte apropiaţi. Poate mai apropiaţi decât ar fi cazul, lucru observat chiar şi de colegii lor.

Mihaela e o fire libertină şi da, îi place mult de Smiley. Îl adoră atât ca şi cântăreţ, ca artist, dar şi ca om. Ca bărbat, mai bine zis. Ei se cunosc de mai multă vreme, încă de când ea era cu Oţil. Şi de când sunt colegi, au devenit foarte apropiaţi. E, aşa, o chimie între ei. Şi lui Smiley îi place. E singur, Mihaela e o tipă foarte ‘bine’… Dar, din câte ştiu eu, nu s-a întâmplat niciodată nimic mai mult de atât: îmbrăţişări, atingeri, pupături, discuţii oarecum cu subînteţeles, dar atât„, ne-a mărturisit o sursă din echipa de producţie a show-ului „Românii au Talent”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×