Mihaela Rădulescu le răspunde subtil celor care o critică: „Câtă energie consumăm judecând”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/05/2020, 13:19
Mihaela Rădulescu le răspunde subtil celor care o critică: „Câtă energie consumăm judecând”
Mihaela Rădulescu le-a răspuns tuturor criticilor primite pe rețelele de socializare. Sursa foto: Facebook

Chiar dacă este una dintre cele mai reprezentative figuri ale televiziunii românești, cu zeci de mii de urmăritori care îi apreciază postările de pe rețelele de socializare, Mihaela Rădulescu nu duce lipsă nici de comentarii răutăcioase, majoritatea la adresa felului în care arată. Le răspunde, însă, de fiecare dată, îndemnându-i subtil să „își vadă de viețile lor”.

Mihaela Rădulescu, mesaj tranșant pentru cei care o critică

Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, când fosta vedetă Pro TV a comentat în stilul caracteristic tendința unora de a o critica în mediul online, publicând și o fotografie sugestivă în acest sens. Perioada petrecută departe de lumina reflectoarelor, alături de cei dragi, i-a oferit divei de la Monaco răgazul de care avea nevoie pentru a analiza foarte bine situația și oamenii din jurul său, iar concluzia sa o veți afla din cuvintele așternute pe contul personal de Facebook.

Mă tot gândeam la zilele astea, în care ne-am petrecut așa de mult timp cu noi însine, nu numai cu familia, netul sau Netflix-ul. Și îmi trecuse prin cap, printre altele, slavă Domnului, cât timp cheltuim aiurea …pe alții, vorbind despre viața altora, despre alegerile altora…

Câtă energie consumăm judecând, punând etichete, strâmbând din nas la ce strambă și alții, doar ca să le fim pe plac. Și ce mare șmecherie e bucuria aia reală, care vine de la oameni bogați la cap, generoși, creativi, senini, copilăroși…și, tocmai de-aia, mai profunzi ca un lac de munte.

Atât. Era un gând. Pornise de la gluma din poză, dar si de la ce am mai văzut prin fereastra asta deschisă spre lumea de acum, din starea neobișnuită de acum. O mulțime de oameni atrăgători, de minți cu care m-aș plimba în parc, de suflete fragile ca brândușele mov, de oameni cu chef de viatță sau numai de vorbă… Ba chiar și o mulțime de oameni singuri…sau triști, speriați, deprimați.

Toți se văd, chiar dacă se ascund după povești vesele sau neutre.. Mulți oameni de aici habar n-au cât pot de mult, dar încă n-au curaj să scoată din ei, în vreme ce unii dau pe dinafară de o încredere oarbă în ceva ce nu prea sunt…, dar ar vrea…și nu se poate.. Avem de toate… și mai bune și mai rele…, vorba cântecului. Și noroi..și stele…”, a scris Mihaela Rădulescu, iar gândurile sale au fost apreciate nu doar de fani, ci și de fosta colegă de breaslă, Andreea Raicu.

Diva de la Monaco a comentat și situația din România: „Pentru mine e misterul pandemiei”

Izolată la domiciliu alături de fiul său și bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani, fosta prezentatoare TV așteaptă cu sufletul la gură ca autoritățile franceze să relaxeze restricțiile de distanțare socială. De asemenea, gândurile i se îndreaptă către România, unde numărul cazurilor de îmbolnăvire par să nu justifice restricțiile impuse în timpul stării de urgență.

Misterul pandemiei, pentru mine, e România, care are un număr ireal de mic de îmbolnăviri și decese, față de o Europă întreagă. Din fericire. Doar îmi pare rău că nimeni nu vrea să afle pe bune de ce și să-i lase pe români să muncească și să fie liberi.

Aici virusul a făcut ravagii, real. Acolo pare că a avut de furcă să se instaleze pe una dintre puținele nații de pe glob cu vaccinări de TBC și poliomielită. Nu intru în vreun cor de specialiști sau conspiraționiști, constat doar o discrepanță pe care nimeni nu vrea s-o descifreze. Românii pot și vor să muncească, românilor le e tăiată o libertate de care au esențială nevoie, mai ales după ce au trăit cu vârf și îndesat comunismul”, a declarat Mihaela Rădulescu într-un interviu acordat recent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×