Mia Khalifa a dezvăluit de ce a renunţat la industria filmelor pentru adulţi. A fost ameninţată cu moartea

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
31/08/2019, 14:55
Mia Khalifa a dezvăluit de ce a renunţat la industria filmelor pentru adulţi. A fost ameninţată cu moartea
Mia Khalifa a dezvăluit de ce a renunțat la filmele pentru adulți. Sursa foto: Daily Star

Mia Khalifa a vorbit pentru prima oară despre motivele rele pentru care a fost nevoită să renunțe la industria filmelor pentru adulți. Totul a pornit chiar de la unul din filmele pe care le-a realizat. Actrița de origine islamică i-a supărat pe musulmani după ce a purtat vălul islamic într-unul dintre filmele xxx.

Mia Khalifa a spus de ce a renunțat la filmele deocheate

Actrița în vârstă de 26 de ani a spus că a primit amenințări cu moartea după unul dintre filmele interzise minorilor pe care le-a realizat, chiar unul dintre filmele care s-a bucurat de cel mai mare succes. Vedeta filmelor deocheate s-a temut pentru viața ei, așa că a decis să se retragă din lumina reflectoarelor roșii.

Mia s-a confesat recent și a spus că nu își imagina niciodată că scenele în care a jucat vor avea repercusiuni atât de mari. Nu s-a gândit că va deveni atât de populară și nici că din cauza meseriei pe care o practica își puna viața în pericol. Mia le-a spus producătorilor că nu poate juca în astfel de scene, pentru că le jignește pe femeile musulmane, însă în cele din urmă a acceptat.

Mia Khalifa
Mia este una dintre cele mai celebre actrițe de filme deocheate. Sursa foto: Instagram Mia Khalifa

Khalifa: „Sunt unele greșeli pe care le duci cu tine toată viața”

„Iniţial, nu am fost foarte conştientă în ce mă bag şi cred că am ajuns să joc în astfel de filme pentru că îmi era ruşine să spun NU. Credeam că doar o să mimăm scenele de sex, nu a fost însă aşa. Nu vreau să fiu văzută ca o victimă. Eu singură am făcut aceste alegeri, deşi au fost îngrozitoare. Familia mea a suferit foarte mult, nici acum nu cred că m-au iertat cu adevărat. Sunt unele greşeli pe care le duci cu tine toată viaţa”, a declarat Mia Khalifa recent pentru BBC, scrie știrileprotv.ro.

„Nu am crezut niciodată că o devin faimoasă. Când am acceptat, m-am gândit că nu mă va recunoaşte nimeni. Am sperat că o să fie micul meu secret murdar. Nu a fost aşa”, a mai spus actrița.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×