Mia Khalifa se mărită. Cine este viitorul soț al actriței din filmele pentru adulți. FOTO

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
15/03/2019, 15:54
Mia Khalifa se mărită. Cine este viitorul soț al actriței din filmele pentru adulți. FOTO GALERIE FOTO

Mia Khalifa și-a găsit sortitul! Starleta din filmele pentru adulți se va mărita cât de curând cu Robert Sandberg. Cel cu care urmează să-și întemeieze o familie este chef și a câștigat numeroase premii și recunoașteri la concursuri gastronomice. De asemenea, viitorul soț al Miei Khalifa lucrează numai în restaurante cu stele Michelin. În operația grea de care a avut parte recent aceasta, soțul ei a fost alături de ea.

Mia Khalifa se mărită! Cine este cel care-i va fi soț?

Mia Khalifa se pune la casa ei! Cunoscuta starletă din filmele pentru adulți pare că și-a găsit sufletul pereche. Robert Sandberg i-a intrat imediat la inimă cu câteva feluri de mâncare incredibile, fiind un chef desăvârșit. Bărbatul este de-a dreptul un expert, potrivit premiilor și recunoașterilor nenumărate din domeniul gastronomic. De asemenea, Robert lucrează numai în restaurante de renume, cu stele Michelin. Suedezul Sandberg are 25 de ani, iar Mia Khalifa are 26.

Robert Sandberg, viitorul soț al actriței Mia Khalifa
Robert Sandberg, viitorul soț al actriței Mia Khalifa

Mia Khalifa, situație de neimaginat la un meci! Acesteia i s-a spart un silicon

Mia Khalifa a fost operată de urgență după ce un puc de hochei i-a sărit fix în sânul stâng. Din păcate, siliconul s-a spart, iar starleta a trebuit să facă o nouă intervenție la nivelul bustului. „Stăteam în spatele geamului de protecție în timpul unui meci de hochei, când un puc a venit țintă peste geam, m-a prins nepregătită și m-a lovit în plin”, a declarat Mia Khalifa despre experiența neplăcută. În momentul greu, Robert Sandberg a fost alături de ea. Viitorul ei soț a stat lângă patul ei și a îngrijit-o exact ca la carte. Intervenția de curățare a siliconului și de înlocuirea acestuia a durat nu mai puțin de 4 ore, timp în care Robert a așteptat cuminte, pe holul spitalului, vești bune de la medici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×