Mia Khalifa, operată de urgență la un sân! I s-a spart siliconul, în timpul unui meci de hochei

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/02/2019, 11:28
Mia Khalifa, operată de urgență la un sân! I s-a spart siliconul, în timpul unui meci de hochei GALERIE FOTO
Mia Khalifa, operată la sâni, după ce un puc de hochei i-a spart siliconul!

Mia Khalifa, operată de urgență la sâni! Acesteia i s-a spart un silicon după ce a fost lovită de un puc de hochei. Una dintre cele mai cunoscute starlete porno a trecut printr-o experiență neobișnuită. Aceasta se afla la un eveniment sportiv, unde un puc a lovit-o în sânul stâng, iar, din păcate, siliconul s-a dezumflat.

Mia Khalifa este premiată și cum, după retragerea din domeniu, de cei din industria filmelor pentru adulți. Cu toate că acum trăiește o altă viață, departe de camerele de filmat, aparițiile sexy cu care i-a obișnuit pe fani nu se opresc aici. Tânăra de 26 de ani pozează extrem de incitant pe rețelele de socializare.

Mia Khalifa, operată de urgență, după ce i s-a spart siliconul la un joc de hochei!

Mia Khalifa a suferit o intervenție de urgență la nivelul sânilor, după ce un puc de hochei i-a sărit în sânul stâng. Din păcate, acesta s-a dezumflat și a trebuit refăcut. Libaneza a stat nu mai puțin de 4 ore în operație pentru a remedia problema. „Stăteam în spatele geamului de protecție în timpul unui meci de hochei, când un puc a venit țintă peste geam, m-a prins nepregătită și m-a lovit în plin”, a declarat Mia Khalifa despre experiența neplăcută.

Mia Khalifa, după lovitura de la nivelul sânului stâng, la meciul de hochei
Mia Khalifa, după lovitura de la nivelul sânului stâng, la meciul de hochei

Din fericire pentru starleta pentru filme de adulți, l-a avut mereu alături pe iubitul său care a stat clipă de clipă lângă patul acesteia la recuperare.

Cum s-a apucat Mia Khalifa de filme pentru adulți?

„Dacă mă uit în urmă, nu știu ce a fost în capul meu … Aveam 21 de ani și eram prostuță. De îndată ce am început să devin populară, mi-am dat seama că trebuie să ies din asta. Nu era ceva ce mi-aș fi dorit să fac. Am vrut doar să fac pe rebela. Nu era un lucru care să mă valideze. Nu ar trebui să faci asta dacă vrei să-și construiești respectul de sine”, a povestit starleta despre deciai luată. Acum, din cauza unor amenințări dure, s-a retras din domeniu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×