Mesajul transmis de Mădălina Ghenea în lupta cu Covid-19: „Trebuie să construim alte lumi posibile”

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/05/2020, 22:24
Mesajul transmis de Mădălina Ghenea în lupta cu Covid-19: „Trebuie să construim alte lumi posibile”
Mădălina Ghenea se camuflează foarte bine înainte să iasă din casă. Sursa foto: Instagram

Mădălina Ghenea a partajat un mesaj în legătură cu pandemia de coronavirus și ce ar trebui să facă fiecare în lupta cu această molime care a pus stăpânire pe întreaga planetă.

Mădălina Ghenea, mesaj profund în contextul crizei cauzate de coronavirus

Vedeta a scris pe contul ei de Instagram un mesaj în italiană, un text pe care l-a primit de la un fan din Mexic.

Mesajul este o critică la adresa elitelor și bogaților lumii cu care pare că actrița este de acord, căci în text se vorbește în special despre cum s-au îmbogățit și se îmbogățesc și acum unii și cum suferă majoritatea.

„Orașele, fiice ale modernității capitaliste, sunt concepute pentru a îmbogăți elitele în fiecare criză; să-i facă pe cei mai vulnerabili să dispară și să plece de acasă, nemișcați, o clasă mijlocie înspăimântată și confortabilă, care nu face altceva decât să consume informații de panică și să-și cheltuiască puținii bani economisiți ca și cum ar fi sfârșitul lumii”, este o parte a mesajului cu care Mădălina Ghenea este de acord.

„Nu este suficient să vă spălați pe mâini și să vă puneți o mască”

„Nu numai că avem o situație de urgență pentru sănătate, avem și o urgență climatică, o penurie de apă, avem refugiați victime ale războiului din Orientul Mijlociu, trafic de droguri în America Latină și refugiați de mediu din cauza distrugerii ecosistemelor lor vii; avem o creștere exponențială a feminicidelor pe toate continentele și o corupție din ce în ce mai evidentă la toate nivelurile de guvernare; criza este sistemică și soluția trebuie să fie aceeași.”, mai spune fanul vedetei.

„Nu este suficient să vă spălați pe mâini și să vă puneți o mască, trebuie să construim alte lumi posibile și să țesem arcade noi”, mai scrie în respectiva postare.

„Curaj, în această perioadă în care ne confruntăm cu unul dintre simptomele colapsului global, acest virus este unul dintre mulți care a infectat umanitatea și lumea”, se mai arată în text.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×