Mădălina Ghenea ar fi fost părăsită de iubitul miliardar. Tatăl lui Leo del Vecchio n-o avea la inimă

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/05/2020, 16:30
Mădălina Ghenea ar fi fost părăsită de iubitul miliardar. Tatăl lui Leo del Vecchio n-o avea la inimă
Mădălina Ghenea s-ar fi despărțit de Leonardo del Vecchio. Surse foto: Instagram, Luxottica. Colaj: Fanatik

Mădălina Ghenea ar fi fost părăsită de iubitul miliardar, Leonardo del Vecchio, iar spinul din relația lor ar fi fost chiar tatăl italianului.

Mădălina Ghenea, din nou singură

Frumoasa actriță și manechină stabilită de ani buni în Italia se pare că e din nou singură. Vedeta în vârstă de 31 de ani era de câteva luni într-o relație cu un cunoscut afacerist, în vârstă de doar 24 de ani.

Chiar dacă se înțelegea foarte bine cu Leo, olteanca nu a reușit să îi cucerească și inima tatălui acestuia, despre care presa scrie că a intervenit în povestea de iubire a fiului său pentru că nu avea o părere plăcută despre actriță, scrie tabuhighlife.ro.

Mădălina a început relația cu Leonardo în anul 2019, iar cei doi au fost surprinși prima oară împreună de către paparazzi în decembrie anul trecut.

Are o fetiță cu afaceristul moldovean Matei Stratan

Leonardo este unul dintre cei mai prolifici oameni de afaceri italieni. Tatăl său este fondatorul firmei Luxottica, cel mai bogat om din Italia în anul 2019, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes.

Averea fostului ”socru” al Mădălinei Ghenea era estimată anul trecut la 24,7 miliarde de dolari, răutăcioșii din presă scriind încă de atunci că actrița se învârte doar în lumea bărbaților putrezi de bogați.

Înainte de relația cu Leonardo, Mădălina s-a iubit cu un alt afacerist potent, moldoveanul Matei Stratan, cu care a făcut și un copil.

Fotomodelul din Slatina a adus pe lume o fetiță în anul 2017, rodul iubirii dintre ea și basarabean. Nici relația cu Stratan nu a durat mult, cei doi fiind surprinși de nenumărate ori în scandaluri publice de fotoreporteri.

Printre persoanele celebre cu care s-a iubit Mădălina se numără Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, Michael Fassbender și Louis Hamilton.

Românca a pășit în cariera modei la vârsta de 15 ani, iar de-a lungul anilor a devenit imaginea mai multor branduri de renume precum Peroni, Grimaldi Mare, Max Well, Primadonna, Quelle, Lascana, Parah sau Huntermoller.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×