Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia, apariţii superbe la premiera filmului Maleficent 2. Angelina Jolie, ţinută sobră. FOTO

Dan Suta   
în Filme
08/10/2019, 12:09
Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia, apariţii superbe la premiera filmului Maleficent 2. Angelina Jolie, ţinută sobră. FOTO GALERIE FOTO
Angelina Jolie, Mădălina Ghenea și Catrinel Marlon (Menghia), la premiera europeană a filmului Maleficient 2. Sursa foto: HEPTA.RO

Mădălina Ghenea, Catrinel Menghia, Angelina Jolie și o serie de alte starlete din Italia au apărut la premiera europeană a filmului Maleficient 2, care a avut loc la Roma. Româncele noastre au eclipsat-o pe celebra Angelina Jolie, care a apărut într-o ținută destul de sobră.

Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, apariții de senzația la prezentarea Maleficient 2, la Roma

Starurile hollywoodiene Angelina Jolie și Michelle Pleiffer au prezentat aseară în capitala Italiei premiera celei de-a doua părți a filmului Maleficient, peliculă regizată de Joachim Ronning și produsă de Walt Disney. Cea de-a doua parte a fabulei inspirate din „Sleeping Beauty” (1950) se numește „Maleficient: Mistress of Evil”.

Filmul va avea premiera în Italia abia pe 17 octombrie, după lansarea VIP care a avut loc aseară, la care au avut acces doar vedetele și presa care urmează să scrie cronici despre film. Premiera a avut loc în Auditorium della Conciliazione, la scurtă distanță de Vatican.

catrinel menghia maleficient 2
Catrinel Menghia a purtat o rochie neagră, dantelată. Sursa foto: hepta.ro

Maleficient 2 vine cu un puternic mesaj politic: nevoia de incluziune socială

Povestea va scoate în evidență o serie de teme actuale precum diversitatea, maternitatea sau incluziunea socială, se arată în comunicatele transmise de producători și în mesajele protagoniștilor peliculei. Jolie a vorbit despre nevoia de incluziune socială remarcând „o renaștere a urii, a divizării societății de pe urma cărora unii profită din punct de vedere politic”, notează agenția spaniolă EFE.

La evenimentul Maleficient 2 au strălucit vedetele locale plus actorii și persoanele care s-au ocupat de această producție. Angelina Jolie și Michelle Pleifer au atras atenția tuturor, cu toate că fosta nevastă a lui Brad Pitt s-a remarcat prin sobrietate. Actrița a purtat o rochie neagră fără bretele, sclipicioasă, care ieșea în evidență doar la lumina unor reflectoare extrem de puternice.

Catrinel Marlon (Menghia) a furat și ea privirile fotoreporterilor cu o rochie neagră, dantelată în partea de jos. Mădălina Ghenea a avut însă una dintre ținutele care a atras cele mai multe comentarii, atât critici cât și aprecieri. Vedeta a purtat o rochie neagră brodată cu pietre prețioase.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×