Angelina Jolie, apariție de senzație la premiera filmului Maleficent 2. A atras toate privirile cu ținuta ei FOTO

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/10/2019, 13:36
Angelina Jolie, apariție de senzație la premiera filmului Maleficent 2. A atras toate privirile cu ținuta ei FOTO GALERIE FOTO
Angelina Jolie, apariție se senzație la premiera Maleficent 2. Sursa foto: hellomagazine.com

A doua parte din filmul „Maleficent” a avut premiera ieri seară, 30 septembrie, în Los Angeles. Angelina Jolie, actrița principală, a atras toate privirile la lansarea filmului. Frumoasa brunetă a purtat o ținută care i-a pus în valoare trupul de zeiță.

Angelina Jolie, ținută spectaculoasă la premiera filmului Maleficent 2

Angelina Jolie și-a reluat rolul la care a visat încă din copilărie. Actrița care a împlinit de curând 43 de ani va putea fi văzută pe micile ecrane în pelicula „Maleficent: Mistress of Evil”. Filmul a fost lansat cu șapte luni mai devreme. Inițial fusese programat pentru 29 mai 2020, dar iată că seara trecută Disney a lansat premiera filmului în Los Angeles.

Angelina Jolie a avut o apariție de senzație pe covorul roșu de la Hollywood. Frumoasa actriță a purtat o rochie în ton cu tema filmului. Mai exact, Angelina a optat pentru o rochie de culoare neagră, lungă, cu un umăr gol, iar în talie a avut un accesoriu ieșit din comun, un scorpion.

Actrița a avut o ținută de senzație
Angelina Jolie, ținută în ton cu tema filmului Maleficent 2 care a avut premiera pe 30 septembrie. Sursa foto: hepta.ro

Filmările pentru partea a doua din Maleficent au avut loc în Londra

Angelina Jolie a mărturisit la scurt timp după lansarea primului film că și-ar dori să reia rolul vrăjitoarei, personaj pe care l-a adorat în copilărie. Iată că nu a trecut foarte mult timp și actrița și-a văzut visul împlinit. Angelina și colegii ei printre care se numără Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor și Ed Skrein au început filmările la Maleficent 2 cu doar câteva zile înainte de ziua de naștere a Angelinei.

Maleficent 2 este un proiect marca Disney care a costat milioane de dolari. Partea a doua a filmului continuă să exploreze relația complexă dintre zâna încornorată și prințesa Aurora care se pregătește să devină regină. Publicul va avea parte de provocării noi, alianțe și adversari noi în încercarea de a păzi ținutul fermecat.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×