GALERIE FOTO. Brad Pitt se iubeşte cu varianta mai tânără a Angelinei Jolie din filmul „Maleficent”. Cu câţi ani e mai tânără decât el!

Filon Stan   
în Galerie foto
05/11/2017, 13:03
GALERIE FOTO. Brad Pitt se iubeşte cu varianta mai tânără a Angelinei Jolie din filmul „Maleficent”. Cu câţi ani e mai tânără decât el! GALERIE FOTO

Brad Pitt se pare că iubeşte din nou! Celebrul actor s-ar fi îndrăgostit de o actriţă cu 32 de ani mai tânără, potrivit ziarului spaniol La Vanguardia. Noua sa iubită este actriţa britanică Ella Purnell, în vârstă de 21 de ani. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Mai surprinzător nu este faptul că pe cei doi îi desparte o diferenţă de vârstă de peste 30 de ani, ci că Ella Purnell seamănă foarte bine cu fosta soţie a lui Pitt, Angelina Jolie. Cele două seamănă atât de bine, încât producătorii filmului „Maleficent” au decis ca Ella Purnell să interpreteze personajul jucat de Jolie când era adolescentă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Brad Pitt produce un serial în care joacă şi Ella Purnell

„Ea este foarte mândră de atenţia pe care i-o acordă Brad”, notează publicaţia care susţine că actorul este complet vrăjit de această tânără actriţă, cunoscută din filme precum „Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children” al lui Tim Burton, „Never Let Me Go”, sau „The Legend of Tarzan”.

În prezent, Brad Pitt este pe cale să lanseze un serial de televiziune intitulat „Sweetbitter”, o ecranizare a romanului cu acelaşi nume şi a cărei protagonistă este nimeni alta decât noua sa cucerire, Ella Purnell.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×