Mesajul Roxanei Dobre în ziua în care Florin Salam a împlinit 40 de ani: “Îți doresc multă putere și sănătate”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/10/2019, 13:14
Mesajul Roxanei Dobre în ziua în care Florin Salam a împlinit 40 de ani: “Îți doresc multă putere și sănătate” GALERIE FOTO
Mesajul Roxanei Dobre de ziua lui Florin Salam. Sursa foto: stirescu.ro

Zi specială pentru Florin Salam, care își serbează pe 1 octombrie ziua de naștere! Anul acesta este unul special, deoarece îndrăgitul interpret de manele schimbă prefixul. Florin Salam împlinește astăzi 40 de ani, iar cu această ocazie soția lui i-a transmis un mesaj emoționant!

Mesajul Roxanei Dobre de ziua lui Florin Salam

Manelistul Florin Salam schimbă, pe 1 octombrie, prefiul. Celebrul cântăreț de muzică de petrecere împlinește 40 de ani, iar partenera sa de viață, Roxana Dobre i-a transmis un mesaj pe o rețea de socializare. “La mulți ani fericiți, soțul meu drag. Îți doresc multă putere si multă sănătate. Te iubesc. Te iubesc!”, a scris Roxana Dobre pe o rețea de socializare.

Se pare că Florin Salam s-a retras din nou din lumina reflectoarelor, fapt care i-a surprins pe fanii săi. Potrivit cancan.ro, artistul are probleme grave de sănătate. Se pare că Florin Salam are probleme cu ficatul, iar artistul ar urma chiar să fie operat.

Mesajul Roxanei Dobre de ziua lui Florin Salam
Mesajul Roxanei Dobre de ziua lui Florin Salam

Florin Salam, bolnav de ficat?

“Nu am mai vorbit cu Florin de câteva zile. Nu mai știe nimeni nimic de el. Din ce am înțeles, ar fi internat la spital, are probleme cu ficatul și va fi operat”, a declarat, recent, un apropiat de-ai manelistului.

Fanii se roagă pentru sănătatea lui Florin Salam și îi așteaptă cu nerăbdare spectacolele și evenimentele care îi distrează până târziu în noapte.

Familia lui Florin Salam a trecut printr-o adevărată dramă, în anul 2009, când prima soție a manelistului a murit. Fănica avea probleme tot cu ficatul. Avea 27 de ani când medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. A murit de ciroză hepatică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×