Mesajul lui Tudor Chirilă după căderea guvernului Dăncilă: “Sunt sceptic”

Mesajul lui Tudor Chirilă după căderea guvernului Dăncilă: “Sunt sceptic”GALERIE FOTO
Tudor Chirilă este sceptic după căderea Guvernului Dăncilă. Sursa foto: newsweek.ro

Tudor Chirilă este sceptic, după căderea Guvernului Dăncilă, despre care spune că face parte din cea mai incompetentă guvernare de după Revoluție! Artistul spune că social-democrații vor capitaliza electoral, după ce va plasa în cârca noului guvern rezultatele guvernării care tocmai s-a încheiat.

Tudor Chirilă este sceptic, după căderea Guvernului Dăncilă

”A căzut guvernul. Multă lume exultă și așteaptă vremea reformei. Eu aș fi mai rezervat. De acum înainte PSD va plasa în cârca noului guvern rezultatele celei mai incompetente guvernări de după revoluție și va capitaliza electoral. Asta pentru că electoratul român este în marea lui majoritate needucat și uită repede.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Uită, de exemplu, că nu cu foarte mult timp în urmă Victor Ponta se afișa cu Liviu Dragnea ca un cuplu care construiește România. Pro România nu este altceva decât o altă aripă a mafiei PSD una care de ceva timp găzduiește cu larghețe „dizidenții” epocii Dragnea. Același electorat cu memoria scurtă uită că PNL este partidul care acum câțiva ani făcea parte din mizerabila coaliție USL. Acum PNL vrea să credem că este pe deplin reformat și are capacitatea de a readuce România către decență”.

Tudor Chirilă este sceptic după căderea Guvernului Dăncilă
Tudor Chirilă este sceptic după căderea Guvernului Dăncilă. Sursa foto: stirideteleorman.ro

”Este o veste bună căderea unui guvern incompetent, dar nu aș deschide șampania”

Cântărețul spune că nici PNL, dar nici Pro România nu ar trebui să fie atât de sus în sondaje, dacă electoratul din România ar ține minte ce s-a întâmplat în trecut și nu s-ar lăsa seduși de „dizidențe” de ocazie.

”Dacă electoratul ar ține minte oameni și nu ar fi sedus de nume noi de partide sau de „dizidențe” de ocazie, nici PNL, nici Pro România nu ar fi atât de sus în scorurile electorale iar PSD ar fi fost demult istorie. Dar nu suntem la acea maturitate. De aceea sunt sceptic. Sigur că este o veste bună căderea unui guvern incompetent, dar nu aș deschide șampania. Nu atâta vreme cât partidele care se pretind alternativă nu sunt altceva decât un paravan pentru oameni cu aceleași interese – nimic pentru România, totul pentru buzunar.

Singurul fel în care PSD și ALDE ar putea plăti prețul cât mai corect ar fi alegerile anticipate. Altminteri, vor transforma o guvernare odioasă într-un avantaj electoral. Pentru începând de azi ei nu mai decontează propria corupție și incompetență”.

Tudor Chirilă avertizează viitoarea guvernare că o nouă dezamăgire va arunca România într-o agonie și mai mare!

”PS. La alegerile europarlamentare românii au votat cu sete anti PSD, nicidecum vreun program sau viziune despre România a partidelor din opoziție. A fost în principal un vot anti-PSD și mai ales anti-Dragnea, în marea lui majoritate.

Cetățenii României cred că ar trebui să rămâna la fel de vigilenți ca în perioda imediat următoare ordonanței 13. Nu de alta, dar nimeni nu predă puterea doar în urma unei moțiuni de cenzură. Responsabilitatea „opoziției” este uriașă pentru că o nouă dezamăgire va arunca România într-o agonie și mai mare”, a scris artistul pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×