Mesajul emoționant al fiului lui Florin Piersic pentru actor: “Să nu mă lași orfan”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/06/2019, 21:37
Mesajul emoționant al fiului lui Florin Piersic pentru actor: “Să nu mă lași orfan” GALERIE FOTO
Florin Piersic mesaj emoționant de la fiul său

Actorul Florin Piersic trece printr-o perioadă mai grea din viața sa, iar fiul său i-a transmis un mesaj care l-a emoționat profund. Cunoscutul actor a trecut prin mai multe operații chirurgicale destul de complicate, în ultima perioadă, și nu s-a refăcut nici până acum total.

 Florin Piersic, mesaj emoționant de la fiul său

Marele Florin Piersic a vorbit despre problemele sale în cadrul festivalului „Zilele Filmului Românesc” și despre relația cu fiul său cel mare. Celebrul actor a dezvăluit mesajul tulburător pe care i l-a trimis juniorul. „Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: «Măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!»”.

Seniorul a făcut referire la faptul că în ultima perioadă a trecut printr-o serie de operaţii, nerefăcându-se complet nici în prezent, iar acesta a fost un moment mai delicat din viața sa. Actorul a mai dezvăluit că a lucrat o singură dată cu fiul său, dar i-a fost suficient ca să-și dea seama că e combinația perfectă. În filmul în care au jucat împreună și pe care juniorul l-a și regizat, Piersic senior spune că a fost plăcut impresionat de toate indicațiile pe care i le-a dat acesta.

Florin Piersic mesaj emoționant de la fiul său
Florin Piersic mesaj emoționant de la fiul său

Festivalul „Serile Filmului Românesc”, dedicat anul acesta marelui Florin Piersic

”Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi orice și oricând ce face. Excepțional!”, a mărturisit Florin Piersic.

În 2019, se împlineşte un deceniu de când Festivalul „Serile Filmului Românesc” (SFR) este organizat la Iaşi. Cea de-a 10-a ediţie i-a fost dedicată chiar actorului Florin Piersic. Astfel, în perioada 12-16 iunie, cinefilii au putut participa la un maraton de filme de scurt şi de lung metraj, unde s-au întâlnit cu actori români cunoscuţi şi au putut asculta pe actorul Florin Piersic povestind-şi frânturi din viaţa sa artistică bogată. Criticul de film Irina Margareta Nistor a fost ambasadorul festivalului și în acest an.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×