Mesaje de 8 martie de la politicieni: Iohannis, doar o poză simplă, Ciolacu și-a dat interesul și a făcut un video, iar Firea mulțumește Maicii Domnului

Narcis Rosioru   
în Stiri mondene
08/03/2020, 12:44
Mesaje de 8 martie de la politicieni: Iohannis, doar o poză simplă, Ciolacu și-a dat interesul și a făcut un video, iar Firea mulțumește Maicii Domnului
Mesaje de 8 martie de la politicieni: Iohannis, doar o poză simplă, Ciolacu și-a dat interesul și a făcut un video, iar Firea mulțumește Maicii Domnului. Sursa foto: Facebook / Klaus Iohannis

Ziua de 8 martie este prilejul perfect de a transmite mesaje de apreciere față de femei, iar politicienii au profitat de această ocazie pentru a câștiga simpatia româncelor.

Ce mesaje de 8 martie au transmis politicienii

Klaus Iohannis, șeful statului, a postat pe pagina sa de Facebook o poză cu o parcelă superbă de lalele din fața Ateneului Român, cu un mesaj scurt și la obiect. „La mulți ani tuturor femeilor!”, a scris președintele României pe rețeaua de socializare, pentru care a primit peste 11.000 de like-uri.

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a profitat și el de ocazie pentru a le transmite urmăritoarelor de pe pagina sa de Facebook un mesaj de apreciere.

Astfel, liderul social democraților și-a schimbat poza de copertă a paginii cu mesaju „8 martie, La mulți ani tuturor femeilor” și a postat și un video scurt, cu urarea „La mulți ani tuturor mamelor, soțiilor, doamnelor și domnișoarelor!”, pentru care a primit însă mai puțin de 300 de aprecieri.

Iohannis și Tăriceanu, același mesaj, cu poze diferite

Dacian Cioloș, președintele PLUS, a scis, cu ocazia Zilei Femeii, un mesaj mai lung, la care a atașat și o poză ce îl prezintă pe europarlamentar alături de soția sa.

„Într-o lume puternic modelată după viziunea noastră, a bărbaților, le dedicăm o zi pe an femeilor. Le trimitem flori, gânduri bune, le proclamăm iubirea și respectul nostru…

La mulți ani, dragile noastre, la multe zile, clipe și la cât mai puțină râvnă din partea noastră, a bărbaților, de a vă dovedi că vă suntem superiori mai degrabă decât a vă fi adevărați parteneri în descoperirea minunățiilor acestei lumi pe care o împărtășim unii alături de ceilalți”, a scris Cioloș pe Facebook, într-o postare ce strânsese aproape 4.000 de like-uri.

De 8 martie, Gabriela Firea, primarul Capitalei, se declară recunoscătoare Maicii Domnului pentru copiii săi, cu care a și postat mai multe poze pe contul oficial de Facebook.

„Inimioarele, floricelele, stelutele, scrisorelele si imbratisarile lor sincere de ziua mamei!❤️ Cum sa nu fiu fericita! Ii multumesc Maicii Domnului pentru aceste daruri🙏 La multi ani, mamelor, bunicilor, surorilor, finutelor, prietenelor, colegelor!

Sa fiti sanatoase si iubite! Nu doar azi!”, a scris Firea în postarea ce a adundat în jur de 2.300 de aprecieri.

Un alt politician care a ținut să tranmită un mesaj de 8 martie a fost Călin Popescu Tăriceanu. Președintele ALDE a scris pe pagina sa de Facebook „La mulți ani tuturor femeilor!”, la fel ca și Iohannis, însă a atașat o altă poză, cu o urare mai mare, apreciată de 155 de persoane.

Tradiția de a posta mesaje de 8 martie a fost respectată și de Serviciul Român de Informații, cunosctu pentru urările autentice cu diferite ocazii. De data aceasta, SRI a postat pe pagina de socializare o poză pe care scrie „Sunteți cele mai fidele detectoare de minciuni”, prentru care a primit peste 9.100 de like-uri.

Redacția FANATIK profită de această ocazie pentru a le ura tuturor doamnelor și domnișoarelor un 8 martie excelent, o primăvară minunată și o viață plină de bucurii!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×