Mesaj tranșant al lui Tudor Chirilă: ”Se va căuta președinte! România e asfixiată”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/01/2019, 15:37
Mesaj tranșant al lui Tudor Chirilă: ”Se va căuta președinte! România e asfixiată”
Tudor Chirilă a transmis un mesaj tranșant

Tudor Chirilă este dezamăgit de tot ce se întâmplă în țară, în consecință, a trimis un mesaj la fel de plin de deziluzie și regret. Actorul a subliniat că, în curânt, totul se va încheia, căci România e deja asfixiată. ”În curând, GAME OVER. România asfixiată. Nu-i nimic, lasă că o să recite lingăii Eminescu după care se vor sfâșia să ajungă în proximitatea resturilor de la ospăturile șmecherilor, asemenea câinilor lui Greenaway(The cook, the thief, his wife and her love).

Se vor gudura, gata să hăpăie, și tăcerea se va așterne din nou peste jaful național pentru că, nu-i așa, e nevoie ca să lucreze guvernul. Săracii vor privi triști și nepăsători spectacolul devalizării propriilor vieți, prea orbiți de circ ca să mai înțeleagă ce e un trai decent. Grijă și dragoste pentru cei din jur i-o vor păsa liniștiți lui Iisus, în timp ce speranța va rămâne confiscată și distribuița, ca și până acum, de slujitorii mmoralei creștine.

Tudor Chirilă, mesaj tranșant pentru oameni

Burțile ghiftuitecu nepăsarea publică își vor aranja cravatele asudate la ieșirile din restaurantele de lux unde nu va mai fi necesară bruierea semnalelor, în timp ce slugile se vor grăbi să tragă la scară limuzinele parcate confortabil pe interzis. Se va căuta un președinte pentru liniștea noastră, așa cum îi șade bine unui popor fără rost. Ninsoarea va aajunge ca și până acum deja mocirlă pe pământ, iar copiii noștri se vor uita zâmbind la fulgii prefigurați pentru lumina chioară și gălbuie a stâlpilor de iluminat.

Mesaj tranșant al lui Tudor Chirilă: ”Se va căuta președinte! România e asfixiată”
Tudor Chirilă este dezamăgit de tot ce se întâmplă în țară

La fel ca noi, vor închide cercul, neputincioși sau fugari. Undeva, mii de kilometri distanță, alții se vor perpeli la gândul perfid că poate ar fi putut să fie bine acasă. Noapte bună, România. Dacă ți se pare că tocurile pe care le auzi sunând în noapte pe culoarul la capătul căruia zaci neputincioasă în rezerva ta insalubră se apropie, te amăgești: se îndepărtează.

Mesaj tranșant al lui Tudor Chirilă: ”Se va căuta președinte! România e asfixiată”
Actorul a trimis un mesaj la fel de plin de deziluzie și regret

Distrugerea sistemului de justiție se produce, câtă ironie, chiar în timp ce România exercită președinția Consiliului Uniunii Europene, iar una dintre prioritățile anunțate de guvern în programul președinției este ”Europa valorilor comune”, a scriS cântărețul, pe contul său de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×