Mesaj de pe patul de spital: Rona Hartner a aflat recent că suferă de o nouă boală

Dan Suta   
în Stiri mondene
25/05/2019, 14:33
Mesaj de pe patul de spital: Rona Hartner a aflat recent că suferă de o nouă boală
Rona Hartner a fost diagnosticată cu o boală nouă, pe lângă cancer. Sursa foto: Facebook Rona Hartner

Rona Hartner continuă să lupte pentru viața ei de când a aflat că suferă de o boală incurabilă. Cântăreața a transmis un mesaj de pe patul de spital, mai ales că urmăritorii ei vor să știe cum evoluează starea ei de sănătate mai ales după ce a început ședințele de citostatice. Vedeta a făcut câteva mărturisiri emoționante.

Rona Hartner, diagnosticată cu embolie pulmonară, pe lângă cancer

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer, iar la scurt timp după ce a aflat că are această maladie, i-au descoperit o nouă boală. Vedeta a vrut să facă niște lămuriri în legătură cu ultimele ei vizite la spital și tratamentele pe care le urmează pentru a se face bine. Actrița a spus că nu va renunța la luptă și a devenit mai puternică și mai determinată.

Rona a mărturisit că are cancer de colon și că face ședințele de citostatice preventiv. Artista e nevoită să facă 12 astfel de ședințe pentru ca tumorile să nu recidiveze. Aceasta a spus că sunt săptămâni în care este foarte slăbită și alte zile când zbârnâie de energie și vitalitate. În tot acest timp, Rona nu se oprește.

Vedeta își va onora concertele, în ciuda bolii

Vedeta a spus că își va onora concertele dacă starea de sănătate îi va permite și se luptă din greu să își ducă promisiunile în fața fanilor. Pe 8 iunie va fi la Sibiu, iar pe 25 iulie artista e programată să cânte la Brașov, conform propriilor ei declarații. ”Singura dificultate este că acum fiecare persoană suportă mai mult sau mai puțin bine citostaticele.

Eu am o săptămâna în care sunt slăbită și una în care zbârnâi așa cum mă știți voi. De data asta din lipsă de mișcare și alte cauze legate de o alergie la unul din compozanţii citostaticelor am avut o reacţie neplăcută.

141 puls și embolie pulmonară și febră. E clar că acel compozant oxaliplatina va fi scos că nu este esențială pentru tratament. Și deci voi tolera și mai bine tratamentul preventiv (…)

Pe 8 iunie la Sibiu şi pe 25 iulie la Brașov şi diverse alte evenimente private. Deci veștile sunt bune. Cu ajutorul vostru și al rugăciunilor voastre merg mai ușor cu credința mai departe. Am avut o mare prividenta divină!!!! Aleluia. Fiindcă am descoperit boală la un stadiu operabil”, a declarat Rona Hartner într-un live pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×