Mercur intră în Gemeni din 11 mai. Două zodii află adevăruri neplăcute despre persoane dragi lor

Dan Suta   
în Horoscop
06/05/2020, 10:34
Mercur intră în Gemeni din 11 mai. Două zodii află adevăruri neplăcute despre persoane dragi lor
Planeta Mercur intră în Gemeni din 11 mai. Sursa foto: pixabay.com

Planeta Mercur intră în Gemeni din 11 mai, dată de la care vor ieși la suprafață foarte multe secrete bine păzite. Două dintre zodii, Balanța și Scorpionul, vor afla câteva lucruri la care nu se așteptau despre cei dragi lor.

Mercur in Gemeni din 11 mai: efectele fenomenului asupra zodiilor

Planeta Mercur, denumită și planeta înțelepciunii, vine să descoase ițele problemelor pe care încercăm să le rezolvăm de mai multe. Nu toate răspunsurile pe care le căutăm sunt cele dorite, așa că trebuie să ne pregătim psihic și pentru adevărurile dureroase.

Berbecii încep să își facă ordine în viață, mai ales pe plan sentimental. Licărește o rază de speranță pentru acei Berbeci care își vor căuta un loc de muncă.

Taurii sunt concentrați pe muncă și vor face tot posibilul să nu iasă din rând, să respecte regulile. Influența lui Mercur este benefică în acest sens, căci vor primi forța necesară să reziste la numărul mare de sarcini și la stres.

Scorpionii și Balanțele, în fața unor adevăruri greu de digerat

Gemenii vor fi ușor debusolați și vor fi nevoiți să ia niște decizii extrem de importante pe viitor. Racii trăiesc în continuare în lumea lor, acolo unde se simt, de altfel, foarte bine.

Leii trebuie să regândească de la zero planul de investiții, iar Fecioarele au niște idei sclipitoare care vor aduce recompensele pe care le merită.

Balanțele și Scorpionii descoperă adevăruri tulburătoare despre persoanele din jur, despre oameni despre care aveau anumite percepții, anumite idei.

Săgetătorii fac un pas spre împăcare, căci în luna aprilie au fost tare certăreți și s-au îndepărtat chiar de anumiți membri ai familiei.

Capricornii au în continuare succes în business, iar din 11 mai pot da marea lovitură financiară a vieții lor.

Vărsătorii trebuie să renunțe la persoanele toxice din jurul lor, în timp ce Peștii primesc vești bune de la rude aflate în străinătate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×