Mercur în Taur și efectele fenomenului astrologic asupra zodiilor. Peste cine dă norocul

Dan Suta   
în Horoscop
27/04/2020, 18:29
Mercur în Taur și efectele fenomenului astrologic asupra zodiilor. Peste cine dă norocul
Mercur în Taur din 27 aprilie. Mai multe zodii vor fi afectate. Sursa foto: pixabay.com

Mercur este în Taur din 27 aprilie, iar efectele asupra zodiilor vor fi și bune, și rele. Află din rândurile de mai jos cum te va afecta în următoarea perioadă acest fenomen astrologic.

Mercur în Taur și efectele acestui fenomen pentru fiecare zodie

Berbecii trebuie să acționeze cu mare grijă în perioada aceasta. Ei se entuziasmează foarte repede la orice noutate apare în viața lor, mai ales pe plan profesional. Mercur îi pregătește să facă pași importanți în cariera lor, dar dacă se grăbesc nu vor ajunge acolo unde își doresc.

Taurii sunt avantajați de intrarea planetei înțelepciunii în sectorul lor astrologic. Devin mai cumpătați, reușesc să economisească bani și sunt foarte mulțumiți de cum evoluează lucrurile pe plan familial.

Gemenii primesc tot felul de avertismente, chiar și de câteva vești de la mare depărtare fie de la vreun prieten, fie de la vreo rudă.

Racii vor fi ușor debusolați pentru că Mercur le va aminti toate capitolele vieții la care au rămas restanți, fapt pentru care în următoarea perioadă trebuie să ia decizii cruciale.

Leii continuă să fie dezamăgiți de cum evoluează lucrurile din viața lor, însă mai au o fărâmă de speranță la mai bine. Unele lucruri se schimbă de la jumătatea lunii mai.

Săgetătorii au parte de surprize frumoase

Fecioarele sunt cu capul pe umeri în această perioadă și iau decizii pe care le analizează cu ochi de chirurg.

Balanțele se ceartă tot mai des și își impun punctul de vedere într-o manieră care nu convine celor din jur. Vor câștiga mici bătălii la serviciu.

Scorpionii au parte de surprize neplăcute din punct de vedere profesional și se simt nevoiți să rupă pisica în două.

Săgetătorii, pe de altă parte, au parte de surprize plăcute pe planul carierei. Unul din proiectele lor se concretizează în sfârșit.

Capricornii o duc bine pe toate planurile și fac bani frumoși mai ales la începutul lunii mai, în timp ce Vărsătorii trebuie să se îndatoreze din nou.

Peștii reiau legătura cu anumite persoane pe care le-au ignorat de-a lungul vremii și reînnoadă anumite prietenii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×