Melanie Panayiotou, sora lui George Michael a murit. Tragedia s-a petrecut la 3 ani de la moartea artistului

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
27/12/2019, 20:43
Melanie Panayiotou, sora lui George Michael a murit. Tragedia s-a petrecut la 3 ani de la moartea artistului
Sora mai mică a lui George Michael, Melanie Panayiotou, a murit. Tragedia s-a petercut la 3 ani de la moartea cântărețului. Sursa foto: mirror.co.uk

Tragedie fără margini în familia lui George Michael. La 3 ani de la moartea artistului a fost găsită fără suflare Melanie Panayiotou, sora mai mică a cântărețului. Femeia a murit în ziua de Crăciun, la fel ca renumitul cântăreț.

Sora mai mică a lui George Michael a murit la vârsta de 55 de ani

Melanie Panayiotou, sora mai mică a regretatului artist George Michael, a fost găsită moartă în locuința sa din Londra, la fix 3 ani de la moartea fratelui ei. Melanie avea 55 de ani și a avut parte de o moarte neașteptată, pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun.

Trupul neînsuflețit al surorii mai mici a lui George Michael a fost descoperit de sora mai mare, Yioda Panayiotou. Anchetatorii nu iau în calcul varianta sinuciderii și consideră că moartea surorii artistului nu este suspectă.

„Confirmăm că Melanie a avut o moarte neașteptată. Cerem ca intimitatea familiei să fie respectată”, a declarat un reprezentant al brandului lăsat în urmă de George Michael, relatează a1.ro.

George Michael și Melanie Panayiotou, nedespărțiți în copilărie

„Poliţia a fost chemată de serviciul londonez de ambulanţă, miercuri, în jurul orei 19.35, pentru a raporta decesul subit al unei femei”, au declarat anchetatorii, relatează news.ro.

Regretatul artist George Michael și sora sa mai mică, Melanie Panayiotou, au fost foarte apropiați în copilărie. Melanie a lucrat ca hair stylist, dar și-a însoțit mereu fratele la concerte și spectacole, în special la apogeul carierei lui.

Sora mai mică a cântărețului a anunțat în luna noiembrie lansarea unui film de Crăciun care urma să fie intitulat „Last Christmas”. Documentarul ar fi fost inspirat din viața lui George Michael, dar cel mai probabil acesta nu va mai apărea.

Cine a fost îndrăgitul artist George Michael

Amintim că George Michael a murit în propria locuință, la fel ca sora sa. O altă coincidență ar fi data la care celebrul cântăreț și sora mai mică au murit: 25 decembrie, la diferență de 3 ani.

Pe numele său adevărat Georgios Kyriacos Panayiotou, îndrăgitul artist a vândut peste 100 milioane de albume și a primit în timpul vieții numeroase premii. Printre cele mai prețioase trofee se numără două Grammy şi trei Brit Award.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×