Meghan Markle, decizia care o va înfuria pe regina Angliei! Ce va face după venirea pe lume a moștenitorului

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/04/2019, 21:22
Meghan Markle, decizia care o va înfuria pe regina Angliei! Ce va face după venirea pe lume a moștenitorului GALERIE FOTO
Meghan Markle, decizia care o va înfuria pe regina Angliei!

Meghan Markle, soția prințului Wiliam, a luat o decizie care o va înfuria din nou pe regina Angliei. Ducesa de Sessex nu doar că va poza în fața unității spitalicești unde va naște, așa cum a procedat de altfel și Kate Middleton de fiecare dată, dar va arăta și bebelușul pe coperta celebrei reviste glossy Vogue.

Meghan Markle, decizia care o va înfuria pe regina Angliei!

Până în acest moment, nu se știe nimic despre suma pe care ducii de Sussex o vor încasa de pe urma prezenței lui Meghan și a pruncului ei pe coperta prestigioasei reviste. Însă, se știe că regina Elisabeta nu este atât de fericită pentru decizia nepotului și a soției sale. Mai cu seamă, este indignată de faptul că a aflat indirect despre planul celor doi și nu a fost anunțată de cei în cauză.

Regina Angliei a aflat întâmplător, vestea fiindu-i dată de un membru al personalului de la palat. Meghan Markle a spart tiparele de când a intrat în familia regală britanică, o instituție cunoscută drept una conservatoare, după cum este și normal.

Meghan Markle, decizia care o va înfuria pe regina Angliei! Ce va face după venirea pe lume a moștenitorului
Ducesa de Sussex va poza în revista Vogue

”Între noi fie vorba, suspectez ca viitoare nume care se vor afla pe lista scurtă Kylie sau Shane”

Cât despre numele bebelușului, cel care a dezvăluit, fără intenție, un posibil nume, într-un interviu recent, a fost chiar Prințul Charles. „Întâmplător, doamnelor şi domnilor, fiul meu Harry mi-a povestit că în recenta lor vizită în Australia, lui şi soţiei sale li s-au oferit nenumărate sugestii de nume pentru viitorul lor nou-născut. Între noi fie vorba, suspectez ca viitoare nume care se vor afla pe lista scurtă Kylie sau Shane. Dar, doamnelor şi domnilor, nu vă ţineţi respiraţia gândindu-vă la Edna sau Les”.

Actrița, în vârstă de 37 de ani, care își va aduce copilul pe lume cel târziu în primele zile ale lunii mai, a ales să nu nască în același loc în care a adus pe lume copii Kate Middleton, acolo unde au și-au trăit prima zi din viață inclusiv Harry și William. De altfel, este doar una dintre tradițiile pe care americanca le încalcă, lista fiind lungă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×