Mega Image, lovitură pe piața de achiziții! Pe cine a cumpărat lanțul de supermarketuri Shop & Go

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 17:42
Mega Image, lovitură pe piața de achiziții! Pe cine a cumpărat lanțul de supermarketuri Shop & Go GALERIE FOTO
Mega Image a cumpărat rețeaua de magazine Zanfir din Vrancea

Mega Image a dat o mare lovitură pe piața de achiziții! Lanțul de supermarketuri Shop & Go a preluat rețeaua de magazine Zanfir, un important jucător din industria de retail de pe piața locală din zona Vrancea. Cele 10 magazine preluate de Mega Image vor fi transformate în Mega Image și Shop & Go.

Mega Image a cumpărat rețeaua de magazine Zanfir din Vrancea

„Preluarea celui mai important jucător din industria de retail de pe piața locală din zona Vrancea face parte din strategia noastră de dezvoltare și expansiune în noi teritorii. Ne consolidăm, astfel, poziția într-o regiune cu potențial, cu o piață deja matură, în care abia așteptăm să ne întâlnim cu noi clienți și să le aducem oferta noastră de produse de calitate, să îi inspirăm și să le oferim noi experiențe la cumpărături. Felicităm, în același timp, familia Zanfir pentru modelul performant de business pe care l-au dezvoltat”, a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.

În prezent Mega Image este prezent în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Magazinele Zanfir vor fi transformate în Mega Image
Magazinele Zanfir vor fi transformate în Mega Image

Mega Image va transforma cele 10 magazine Zanfir în Mega Image și Shop & Go

8 dintre cele 10 magazine Zanfir achiziționate de Mega Image vor fi transformate în magazine Mega Image, iar 2 în Shop & Go. Astfel, lanțul de supermarketuri se va extinde în Focșani, Adjud, Panciu, Dărmăneşti şi Târgu Ocna.

„Suntem într-un moment de referință pentru dezvoltarea brandului nostru, așa cum l-am construit până acum, un moment în care ne simțim mândri de ceea ce am realizat: un brand solid și pregătit pentru a intra în portofoliul unui retailer internațional de renume. O ascensiune care ne confirmă că am avut strategia corectă și pe care o vom urmări în continuare”, a declarat Liliana Zanfir, director general și proprietar al companiei Zanfir.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×