BREAKING NEWS. Nu consuma acest tip de zahăr cumpărat din Mega Image! “Aduceți-l înapoi în magazine! Trebuie distrus!”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 15:23
BREAKING NEWS. Nu consuma acest tip de zahăr cumpărat din Mega Image! “Aduceți-l înapoi în magazine! Trebuie distrus!”
Retailerul Mega Image a dispus retragerea de urgenta a unui timp de zahar periculos

După scandalul apei, românii au parte de încă unul foarte grav, după ce un mare lanț de magazine a lansat un apel către cumpărătorii săi, legat de un fel de zahăr care ar conține și altceva, pe lângă cristalele de zahăr!

Colosul Mega Image a pus la vânzare zahăr brut nerafinat Solaris, dar ulterior, după o informare provenită de la furnizorul SC Radix SRL, a hotărât să-l scoată rapid de la vânzare!

Nu consuma acest tip de zahăr cumpărat din Mega Image! “Aduceți-l înapoi în magazine! Trebuie distrus! Conține obiecte străine!”

Furnizorul SC Solaris Plant Srl a inițiat o retragere a loturilor de produs menționat mai sus deoarece există suspiciunea de prezență a unor corpuri străine!

Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) s-a implicat imediat în acest incident și a emis un comunicat, potrivit bugetul.ro.

Zaharul retras de la vanzare ar contine obiecte straine

Nume produs:
27690 SOLARIS ZAHAR BRUT NERAFINAT 750G

Nr. Loturi: 181221; 190103; 190107; 190108; 190111; 190118; 190122
Detalii retragere
Dorim sa va aducem la cunostinta ca Mega Image a retras de la vanzare, din magazinele in care exista conceptul Equilibrium, produsul 27690 SOLARIS ZAHAR BRUT NERAFINAT 750G, numar loturi 181221; 190103; 190107; 190108; 190111; 190118; 190122.
Informarea de retragere de la vanzare a produsului provine de la furnizorul SC Radix Srl. Furnizorul SC Solaris Plant Srl a initiat o retragere a loturilor de produs mentionat mai sus deoarece exista SUSPICIUNE DE PREZENTA A UNOR CORPURI STRAINE.
Totodata Solaris Plant mentioneaza faptul ca nu a fost semnalata nici o problema asociata cu consumul produsului.
Toate produsele retrase urmeaza a fi distruse.

Masuri pentru consumatori
Considerand ca sanatatea consumatorilor este cea mai importanta, Mega Image solicita clientilor sa NU consume produsele cu loturile sus mentionate si roaga sa le returneze la punctul de vanzare din care s-a achizitionat produsul. Este necesara prezentarea bonului fiscal”, informează ANSVSA.

Scandalul zahărului vine la câteva zile după cel al apei potabile din București! Râul Argeş a fost poluat cu o mare cantitate de amoniu, iar primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat miercuri, în ședința Consiliului General al Municipiului București (CGMB), că primăria nu a fost informată despre acest lucru. De precizat că râul Argeş alimentează o mare parte a municipiului Bucureşti cu apă potabilă!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×