Maximilian, fiul lui Marcel Toader, se plânge de dorul tatălui: “Mi-e tare greu, am preluat și datorii”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/09/2019, 18:53
Maximilian, fiul lui Marcel Toader, se plânge de dorul tatălui: “Mi-e tare greu, am preluat și datorii” GALERIE FOTO
Maximilian a preluat datoriile lui Marcel Toader. Sursa foto: b1.tv

Maximilian a preluat datoriile lui Marcel Toader! Maximilian, fiul lui Marcel Toader, simte lipsa tatălui său, mai ales atunci când intră în apartamentul în care a trăit omul de afaceri. Urmașul lui Marcel Toader spune că îi este foarte greu și din punct de vedere financiar, deoarece a preluat și datoriile tatăș său, dar spune că nu vrea să renunțe la nimic din ce a aparținut lui Marcel Toader.

Maximilian a preluat datoriile lui Marcel Toader

Fiul omului de afaceri a fost invitat la Antena Stars, unde a vorbit deschis despre situația în care l-a lăsat tatăl său. “Am fost crescut să mă descurc singur. Apartamentul a fost la licitație, nu as vrea sa renunț la el. Este foarte greu.

Mi-e foarte greu seara, când sunt singur ma gândesc tot timpul la el, când intru in apartamentul lui. Nu as vrea sa renunț la nimic, o sa lupt pentru tot. Am preluat și datorii”, a declarat Maximilian, la Antena Stars.

Maximilian a preluat datoriile lui Marcel Toader
Maximilian a preluat datoriile lui Marcel Toader. Sursa foto: click.ro

Marcel Toader a murit la 51 de ani, în urma unui infarct

Marcel Toader a murit în urma unui infarct, pe data de 3 august. Fostul sportiv se afla în vizită la un prieten, când i s-a făcut rău. Prietenul său a povestit că fostul rugbyst se afla la masă, când i-a căzut telefonul din mână. Imediat, Marcel Toader a căzut cu capul pe masă.

Prietenul lui Marcel Toader a sunat imediat la ambulanță, medicii au venit și l-au resuscitat zeci de minute, însă degeaba. Marcel Toader murise. Avea 56 de ani. Maximilian a povestit cum a aflat de moartea fulgerătoare a tatălui său.

“Era o zi de sâmbătă, tatăl meu s-a dus la un vechi prieten de al lui, undeva în Periş, stăteau la un grătar, piscină. Eu eram undeva în Colentina. Pe mine m-a sunat cel mai bun prieten al lui că tata a suferit un infarct. Nu mi-au spus că a decedat. Am ajuns acolo şi în momentul în care m-am dat jos din maşină am văzut o maşină de poliţie, m-am întâlnit cu o salvare pe drum.

A venit poliţistul la mine şi mi-a spus: Condoleanţe! Nu am mai avut reacţie. Am rămas stană de piatră. Eu îl luam de acasă, ştiam ce mănâncă, îl duceam la piaţă, nu mai fuma la fel de mult, nu mai bea la fel de mult. Nu pot să îmi explic. Tatăl meu nu a fost genul de om să se plângă. Ţinea totul în el. Supărările s-au adunat, cu firma, cu proiectele, cu căsniciile”, a declarat Maximilian Toader.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×