MasterChef Live pe Pro TV – Urmprește sezonul 7, episodul 3

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri mondene
11/09/2019, 21:00
MasterChef Live pe Pro TV – Urmprește sezonul 7, episodul 3 GALERIE FOTO
Miercuri este programat al treilea episod al emisiunii MasterChef. Sursa foto - facebook

Start joc în episodul 3, sezonul 7, din MasterChef. FANATIK îți spune cum poți vedea Live Stream Online pe Pro TV emisiunea care a început în forță și care aduce deja audiență semnificativă postului. Revenit după o pauză de câțiva ani, show-ul culinar și-a schimbat din nou echipa de jurați. Astfel, cei evaluează acum preparatele sunt Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și cunoscutul artist și expert în vinuri, Cosmin Tudoran.

MasterChef Live Stream Online pe Pro TV – Sezonul 7, episodul 3

Deși mulți oameni au strâmbat din nas atunci când au auzit de rețeta propusă de PRO TV pentru acest sezon, primele două episoade au adus divertisment de bun gust și au fost primite foarte bine de public. De altfel, Silviu Chelaru vine chiar din rândul concurenților, acesta participând în 2014. Tânărul bucătar și-a intrat perfect în noul rol și spune că așteaptă cu interes să fie impresionat de preparatele celor care s-au înscrisacum  în competiție.

Trebuie specificat că cine reușește să dea lovitura și să plece acasă cu trofeul Masterchef 2019 va încasa un premiu de zile mari. Mai exact, fericitul super bucătar va fi mai bogat la finalul show-ului cu 50.000 de euro. „Când alți adolescenți își doreau cu ardoare să-și cumpere prima lor mașină scumpă, eu visam să pot avea propriul meu restaurant. Primele mele încercări de gătit au fost având-o pe mama mea drept exemplu.

MasterChef Live Stream Online pe Pro TV - Sezonul 7, episodul 3. Masterchef
Jurații emisiunii au fost schimbați pentru sezonul 7. Sursa foto – facebook

Când poți vedea MasterChef Sezonul 7, episodul 3

Nu știu cât de mândră era ea atunci de mine, însă știu sigur că acum este extrem de fericită că nu m-a descurajat nicio clipă. De atunci sunt într-o continuă relație cu focul, oalele și tigăile. Acum fac parte din juriul MasterChef, iar acesta este cel mai bun și palpitant lucru care mi se putea întâmpla în acest moment al vieții”, a dezvăluit chef Silviu Chelaru.

Vă reamintim că al treilea episod al emisiunii MasterChef 2019 se difuzează miercuri, de la ora 22.30. De altfel, noul sezon a fost „spart” în patru ediții a câte o oră difuzate luni, marți, miercuri și joi, de la 22.30.
 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×