MasterChef Live Online pe Pro TV – Ediția de luni, 23 septembrie

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
23/09/2019, 21:00
MasterChef Live Online pe Pro TV – Ediția de luni, 23 septembrie
masterchef revine cu o nouă ediție spectaculoasă. Sursa foto: protv.ro

Luni, 23 septembrie, cu începere de la orele 22:30, Pro TV difuzează o nouă ediție de senzație a show-ului culinar Masterchef. Ajunsă la sezonul cu numărul opt, producția cu care postul din Pache Protopopescu și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă le promite fanilor provocări inedite, dar și o competiție mai acerbă ca niciodată.

Urmărește Live o nouă ediție a emisiunii Masterchef

După ce-au gustat din preparatele concurenților în etapa audițiilor, cei trei chefi îi vor supune acum la teste extrem de dificile, cărora vor fi nevoiți să le facă față, dacă își doresc să rămână în cursa pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Un lucru e cert, Josepf Hadad, Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran nu sunt deloc ușor de impresionat.

Ediția din această seară se anunță una de-a dreptul spectaculoasă, mai ales că au mai rămas în competiție doar 18 concurenți, selectați cu mare atenție de cunoscuții bucătari. Pentru a se califica mai departe, aceștia vor trebui să se autodepășească, pregătind rețete inedite cu care să-i cucerească pe jurați.

Raluca Podea a trecut mai departe la Masterchef. Sursa foto: click.ro
Raluca Podea a trecut mai departe la Masterchef. Sursa foto: click.ro

Raluca Podea merge mai departe la Masterchef

Printre norocoșii care merg mai departe în cursa pentru mult-râvnitul premiu se numără și Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă. Aceasta le-a demonstrat celor trei chefi că merită cu vârf și îndesat să ajungă în etapa următoare a show-ului,  pregătindu-le un ton pe pat de legume asiatice. În etapa preselecțiilor, blondina a dezvăluit cum a deprins tainele gătitului, dar și detalii neștiute din viața sa personală.

Am avut un an destul de greu. A foarte dificil pentru mine. Am avut o relație, am fost foarte dezamăgită. S-a terminat brusc. El a decis să meargă la un show de televiziune, acolo s-a îndrăgostit, eu așteptându-l acasă”, le-a mărturisit Raluca Podea lui Chef Hadad, Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×